![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм виждал този проблем с други хора, но моята е малко по-различно. Аз съм с Windows Vista също, една вечер аз бях прави актуализация и тя трябваше да се рестартира, тъй като той е бил изключване ми батерията избяга и се обърна цялото нещо. Обърнах го и съобщението дойде и каза: "Проверка на файлова система на C: му един NTFS файлове ....' Но когато той има минал проверката вместо дневника в битов тя имаше нещо със същия фон, но каза: "Конфигуриране Актуализации; Етап 3 от 3 не изключвайте компютъра", която той имаше, когато компютърът се завтече от сок. Просто Doe седне отново и отново. Не знам какво да правя. Всеки, който има някакви идеи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcoem на форуми.
| |||
| |||
| Аз не мисля, че правя. Искате ли да е в състояние да направи такъв? |
|
| |||
| |||
| Обърни го и го оставиха. Актуализациите на рестартирате изглежда да направя нищо за възрасти после изведнъж отидете на 100%. |
|
| |||
| |||
| Оставям го и то просто се рестартира в края и отново, и отново |
|
| |||
| |||
| Не, ти купя нова машина? Какво Марка / модел е? Откъде го купи? |
|
| |||
| |||
| Това е HP и съм го в продължение на година и половина. |
|
| |||
| |||
| Аз ще говоря с HP и да видите дали можете да получите някои оползотворяване на дисковете от тях, след което стартирайте ремонт. Един сте ги мога да ви води. |
|
| |||
| |||
| Благодаря колега, ще направя по-късно не мога точно сега |
|
| |||
| |||
| Аз може да не изглежда да откриете как да се свържа с HP. Всеки, който има някакви идеи. Също така, Той попита ми ако съм искал да ремонтира. Казах, да, и когато тя не го всички идва е син екран с курсора на мишката, която можете да се движите / |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows XP на файла System.ini | kevvyb | Windows операционни системи | 1 | 30 Юни 2009 03:42 |
| Проверка на файловата система на C: \ | jeannev | Windows операционни системи | 18 | 8 май 2009 г. 03:00 |
| Системен файл корумпирани, не зареждане - ще конзолата за възстановяване почистване на твърдия диск? | Samantha0101 | Общи Софтуер Чат | 13 | 23rd Dec 2008 20:41 |
| Windows 98 системен файл липсва | hehosilver | Windows операционни системи | 5 | 16-то Aug 2008 10:05 |
| Проверка на файловата система на C:?! | KanoakaVirus | Windows операционни системи | 12 | 20 март, 2008 10:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |