![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Viděl jsem tento problém s ostatními, ale dole je mírně odlišná. Já používám Windows Vista taky, jednu noc jsem dělal aktualizaci a musel restartovat, protože to byl můj vypnutí baterie došel a obrátil se celá věc vypnout. Obrátil jsem se na to a zpráva přišla a řekla, 'Kontrola systému souborů na C: jeho jeden soubor ntfs ....' ale když máš kolem kontrolovat místo se přihlásit bit měl věc se stejným pozadím, ale rčení 'Nastavení aktualizace; Fáze 3 z 3 nevypínejte počítač', které bylo kdy ks došel šťávy. Je jen laň sedět znovu a znovu. Nemám tušení, co dělat. Každý, kdo má nějaké názory? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcoem na fórech.
| |||
| |||
| I don't think I do. Mohl jsem být schopny udělat jednu? |
|
| |||
| |||
| Zapněte ji a opustí ji. Aktualizace při restartu se zdá, že se nic pro stáří pak náhle přejít na 100%. |
|
| |||
| |||
| Nechám to na, a to jen restartuje na konci a znovu a znovu |
|
| |||
| |||
| Ne, jste se koupit nový stroj? Co Značka / model je? Pokud jste si koupit? |
|
| |||
| |||
| Je to HP a měl jsem ji rok a půl. |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych mluvit s HP a zjistit, jestli máte nějaké využití disků z nich, pak spusťte opravu. Jedním z nich jste si můžu, jak postupovat. |
|
| |||
| |||
| Díky kámo, bude to později, protože nemohu teď |
|
| |||
| |||
| Nedaří se mi najít, jak mluvit s HP. Každý, kdo má nějaké názory. Samozřejmě, že požádal mého kdybych chtěl opravit. Řekla jsem ano, a když se to všechno na něj je modrá obrazovka s myší, které se můžete pohybovat / |