μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Checking file system on C:

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Ιουν 2009, 07:43
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Checking file system on C:

Έχω δει αυτό το πρόβλημα με άλλους, αλλά η δική μου είναι κάπως διαφορετική.
Είμαι και εγώ με τη χρήση των Windows Vista, ένα βράδυ έκανα μια ενημέρωση και θα έπρεπε να ξεκινήσει πάλι, όπως ήταν και απενεργοποίηση μου έμειναν από μπαταρία και να μετατραπεί το όλο θέμα off. Αρνήθηκα αυτό και για το μήνυμα ήρθε και είπε? "Checking file system on C: ntfs το ένα αρχείο ....' αλλά όταν έχεις το παρελθόν, αντί να ελέγχει το μητρώο σε λίγο θα είχε ένα πράγμα με το ίδιο φόντο αλλά λέγοντας «Ρύθμιση Ανανεώσεις? Στάδιο 3 από 3 μην κλείσετε τον υπολογιστή" που είχε όταν το PC έμειναν από χυμό. Απλώς κουνέλα καθίσει ξανά και ξανά. Δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Όποιος έχεις καμιά ιδέα;;
Old 20 Ιουν 2009, 07:54
Διαχειριστής Ομάδα

Welcoem στο φόρουμ.

Έχετε ένα CD Vista; Αν κάνετε εκκίνηση από αυτό (επανεκκίνηση με το CD στον δίσκο) μπορείτε να εκτελέσετε το boot επισκευή.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Ιουν 2009, 07:56
Νέο Μέλος Ομάδα

Δεν νομίζω να κάνω. Θα είμαι σε θέση να κάνω ένα;
Old 20 Ιουν 2009, 07:56
Μέλος Ομάδα

Γυρίστε το και αφήστε το. Οι ενημερώσεις σε επανεκκίνηση φαίνεται να μην κάνει τίποτα για ηλικίες τότε ξαφνικά πάει στο 100%.
Old 20 Ιουν 2009, 07:57
Νέο Μέλος Ομάδα

Αφήνω για αυτό και μόνο επανεκκίνηση στο τέλος και ξανά και ξανά
Old 20 Ιουν 2009, 08:00
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Βόλφι View Post
Δεν νομίζω να κάνω. Θα είμαι σε θέση να κάνω ένα;
Οχι, έκανε το αγοράζετε το νέο μηχάνημα; Τι κάνουν / μοντέλο είναι; Όταν έκανε το αγοράζετε;
Old 20 Ιουν 2009, 08:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Είναι HP και έχω είχε για ενάμιση χρόνο.
Old 20 Ιουν 2009, 08:07
Διαχειριστής Ομάδα

Θα ήθελα να μιλήσω για την HP και δείτε αν μπορείτε να πάρετε κάποια ανάκαμψη από τους δίσκους, τότε εκτελείται η επισκευή. Ένα έχετε μπορώ να σας καθοδηγήσει.
Old 20 Ιουν 2009, 08:07
Νέο Μέλος Ομάδα

Thanks mate, θα το κάνει αργότερα, όπως δεν μπορώ τώρα
Old 22 Ιουν 2009, 09:46
Νέο Μέλος Ομάδα

Δεν μπορώ να βρώ τον τρόπο να μιλήσω για την HP. Όποιος έχεις ιδέες. Επίσης, μου ζήτησε να ήθελα να επιδιορθώσετε. Είπα ναι και όταν το κάνει όλα τα έρχεται είναι μια μπλε οθόνη με τον κέρσορα του ποντικιού σας που μπορούν να κυκλοφορούν /
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Windows XP System.ini File kevvyb Λειτουργικά συστήματα Windows 1 30 Ιουν 2009 03:42
Έλεγχος του συστήματος αρχείων στο C: \ jeannev Λειτουργικά συστήματα Windows 18 8η Μαΐου 2009 03:00
Σύστημα αρχείων διεφθαρμένη, δεν εκκίνηση - θα Recovery Console σκουπίστε σκληρό δίσκο; Samantha0101 Γενικά Λογισμικό Chat 13 23 Δεκ. 2008 20:41
Αρχείο συστήματος των Windows 98 που λείπουν hehosilver Λειτουργικά συστήματα Windows 5 16 Αυγ 2008 10:05
Έλεγχος του συστήματος αρχείων σε C:?! KanoakaVirus Λειτουργικά συστήματα Windows 12 20 Μαρ 2008 10:26
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.