![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω δει αυτό το πρόβλημα με άλλους, αλλά η δική μου είναι κάπως διαφορετική. Είμαι και εγώ με τη χρήση των Windows Vista, ένα βράδυ έκανα μια ενημέρωση και θα έπρεπε να ξεκινήσει πάλι, όπως ήταν και απενεργοποίηση μου έμειναν από μπαταρία και να μετατραπεί το όλο θέμα off. Αρνήθηκα αυτό και για το μήνυμα ήρθε και είπε? "Checking file system on C: ntfs το ένα αρχείο ....' αλλά όταν έχεις το παρελθόν, αντί να ελέγχει το μητρώο σε λίγο θα είχε ένα πράγμα με το ίδιο φόντο αλλά λέγοντας «Ρύθμιση Ανανεώσεις? Στάδιο 3 από 3 μην κλείσετε τον υπολογιστή" που είχε όταν το PC έμειναν από χυμό. Απλώς κουνέλα καθίσει ξανά και ξανά. Δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Όποιος έχεις καμιά ιδέα;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcoem στο φόρουμ.
| |||
| |||
| Δεν νομίζω να κάνω. Θα είμαι σε θέση να κάνω ένα; |
|
| |||
| |||
| Γυρίστε το και αφήστε το. Οι ενημερώσεις σε επανεκκίνηση φαίνεται να μην κάνει τίποτα για ηλικίες τότε ξαφνικά πάει στο 100%. |
|
| |||
| |||
| Αφήνω για αυτό και μόνο επανεκκίνηση στο τέλος και ξανά και ξανά |
|
| |||
| |||
| Οχι, έκανε το αγοράζετε το νέο μηχάνημα; Τι κάνουν / μοντέλο είναι; Όταν έκανε το αγοράζετε; |
|
| |||
| |||
| Είναι HP και έχω είχε για ενάμιση χρόνο. |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να μιλήσω για την HP και δείτε αν μπορείτε να πάρετε κάποια ανάκαμψη από τους δίσκους, τότε εκτελείται η επισκευή. Ένα έχετε μπορώ να σας καθοδηγήσει. |
|
| |||
| |||
| Thanks mate, θα το κάνει αργότερα, όπως δεν μπορώ τώρα |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορώ να βρώ τον τρόπο να μιλήσω για την HP. Όποιος έχεις ιδέες. Επίσης, μου ζήτησε να ήθελα να επιδιορθώσετε. Είπα ναι και όταν το κάνει όλα τα έρχεται είναι μια μπλε οθόνη με τον κέρσορα του ποντικιού σας που μπορούν να κυκλοφορούν / |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows XP System.ini File | kevvyb | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 30 Ιουν 2009 03:42 |
| Έλεγχος του συστήματος αρχείων στο C: \ | jeannev | Λειτουργικά συστήματα Windows | 18 | 8η Μαΐου 2009 03:00 |
| Σύστημα αρχείων διεφθαρμένη, δεν εκκίνηση - θα Recovery Console σκουπίστε σκληρό δίσκο; | Samantha0101 | Γενικά Λογισμικό Chat | 13 | 23 Δεκ. 2008 20:41 |
| Αρχείο συστήματος των Windows 98 που λείπουν | hehosilver | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 16 Αυγ 2008 10:05 |
| Έλεγχος του συστήματος αρχείων σε C:?! | KanoakaVirus | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 20 Μαρ 2008 10:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |