![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Vidio sam taj problem s drugima, ali moj je malo drugačija.
Ja sam koristeći Windows Vidik previše, jedne noći sam bio radiš ažuriranje i ponovno je, kao što je bio moj switching off baterije ran vanjska i okrenuo cijelu stvar off. Okrenuh se i na poruke priđe i reče; "Checking System File na C: NTFS file njegovih jedan ....' ali kad ga je dobio mimo ček umjesto da se prijavite u bitnom je stvar s istom pozadinom ali govoreći: 'Konfiguriranje ažuriranje; Stage 3 of 3 Ne pričepiti dolje računalo' koja je imala kad je pc ran vanjska strana od soka. To samo srne sjesti ponovno i ponovno. Imam nijedan ideja što učiniti. Bilo tko je dobio bilo koji ideja? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Welcoem na forumima.
|
|||
|
|||
|
Ne mislim ja činim. Biste li mogli napraviti?
|
|
|
|||
|
|||
|
Okrenite ga na i ostaviti ga. Nadopune na restart izgleda da ne morate ništa učiniti za uzraste onda odjednom idu do 100%.
|
|
|
|||
|
|||
|
I ostaviti ga na i to samo restartuje na kraju i opet i opet
|
|
|
|||
|
|||
|
No, jeste li kupiti novi stroj? Što učiniti / model je to? Gdje si ga kupiti?
|
|
|
|||
|
|||
|
It's HP i imala sam ga prije godinu i pol.
|
|
|
|||
|
|||
|
Želim razgovarati s HP i vidjeti ako mogu dobiti neki recovery diskova od njih, a zatim pokrenite popravak. Jedan ste ih mogu voditi vas kroz.
|
|
|
|||
|
|||
|
Thanks mate, što će učiniti kasnije ne mogu odmah
|
|
|
|||
|
|||
|
JA licemjerje 'činiti se pronaći način da se govori za HP. Bilo tko je dobio bilo koji ideja. Osim toga, ako se pita moje htjela sam popraviti. Da sam rekao i kad se sve to dogoditi se gore je plava boja zaslon sa miš pokazivač koji možete kretati /
|