![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Láttam ezt a problémát az enyém, de mások is kissé különbözik. Én a Windows Vista is, egy éjszaka csinálok egy frissítést, és azt, hogy indítsa újra, amint azt kikapcsolása my akkumulátor futott be, és az egészet le. Megfordultam, és azt az üzenetet, odajött és azt mondta, "Checking Fájlrendszer a C: a fájl egy NTFS ....' de ha ez megvan, korábbi ellenőrzés helyett a bejelentkezéshez darab volt, amit azzal a háttérrel, de mondván "Configuring Updates; Stage 3 / 3 Ne állítsa le a számítógép", amely azt volt, amikor a PC kirohant gyümölcslé. Csak doe ülni újra és újra. Fogalmam sincs, mit tegyek. Anyone got any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcoem a fórumokon.
| |||
| |||
| Nem hiszem, igen. Lennék, hogy legyen egy? |
|
| |||
| |||
| Kapcsold be, és hagyja azt. A frissítések az újraindítás úgy tűnik, hogy évek óta nem tesz semmit, akkor hirtelen menni 100%. |
|
| |||
| |||
| Azt hagyjuk, és csak a végén újraindul, és újra és újra |
|
| |||
| |||
| No, ugye megvenni az új gép? Milyen márka / modell van? Hol vetted ezt? |
|
| |||
| |||
| A HP és már volt egy másfél év. |
|
| |||
| |||
| Én beszélek HP és nézd meg, hogy egy kis visszafizettetési lemezek tőlük, majd futtassa a javítást. Egy van rájuk tudok végigvezeti Önt. |
|
| |||
| |||
| Kösz haver, majd ezt később nem tudok most |
|
| |||
| |||
| Nem úgy tűnik, hogy hogyan beszéljen HP. Anyone got any ideas. Azt is megkérdezte, ha én akartam javítani. Azt mondtam, igen, és ha igen akkor minden jön ki a kék képernyőn a kurzort, amely lehet mozogni / |