![]() |
|
| |||
| |||
| ראיתי את הבעיה שלי עם אנשים אחרים, אך היא מעט שונה. אני משתמש ב-Windows Vista מדי, לילה אחד אני עושה עדכון והוא היה צריך להפעיל מחדש, כפי שהיה עובר ממני את הסוללה נגמרו והיא פונה את כל הדבר הזה ממני. אני הפעלתי את זה ואת הודעת ניגש ואמר; 'בדיקת מערכת קבצים ב-C: its a קבצי NTFS ....' אך כאשר הוא קיבל את הצ 'ק האחרון במקום של רישום מעט זה היה אותו הדבר עם רקע אבל אומר "הגדרת התצורה של עדכונים; שלב 3 מתוך 3 אל כיבוי המחשב" שבו הוא היה כאשר המחשב נגמרו מיץ. זה פשוט לשבת Doe שוב ושוב. אין לי מושג מה לעשות. כל אחד יש לך רעיונות?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcoem אל הפורומים.
| |||
| |||
| אני לא חושב שאני עושה. האם אני יכול להפוך להיות כזה? |
|
| |||
| |||
| הפעל אותה ולהשאיר אותה. העדכונים ב מחדש נראה לעשות כלום ואז פתאום בגילאי ללכת 100%. |
|
| |||
| |||
| אני משאירה את זה, וזה פשוט מחדש בסוף ושוב ושוב |
|
| |||
| |||
| לא, האם אתה קונה את המחשב החדש? מה לעשות / מודל זה? מאיפה אתה קונה את זה? |
|
| |||
| |||
| זה HP ואני כבר היה את זה במשך שנה וחצי. |
|
| |||
| |||
| אני מעוניין לדבר עם HP ולראות אם אתה יכול לקבל קצת התאוששות הדיסקים מהם, ולאחר מכן להפעיל את התיקון. יש לך אחד מהם אני יכול להדריך אותך דרך. |
|
| |||
| |||
| תודה חבר, לאחר מכן תעשה כמו שאני לא יכול עכשיו |
|
| |||
| |||
| אני לא מצליחים למצוא כיצד לדבר עם HP. כל אחד יש לך רעיונות. כמו כן, הוא שאל אם אני רוצה את התיקון. אמרתי כן ומתי היא עושה את זה כל זה בא על גבי מסך כחול עם סמן העכבר אשר תוכל לעבור מסביב / |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows XP הקובץ System.ini | kevvyb | מערכות ההפעלה Windows | 1 | עד ה -30 בחודש יוני 2009 03:42 |
| בדיקת מערכת הקבצים ב-C: \ | jeannev | מערכות ההפעלה Windows | 18 | 8 במאי 2009 03:00 |
| קובץ מערכת פגום, לא באתחול - יהיה השחזור לנגב הכונן הקשיח? | Samantha0101 | כללי תוכנות צ 'אט | 13 | 23 דצמבר 2008 20:41 |
| מערכת הקבצים של Windows 98 חסר | hehosilver | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 16th אוגוסט 2008 10:05 |
| בדיקת מערכת הקבצים על C:? | KanoakaVirus | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 20 מרץ 2008 10:26 |
| שרשרת כלים | |
| |