![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš mačiau tai su kita problema, bet mano šiek tiek skiriasi.
Aš naudoju Windows Vista per vieną naktį aš darau atnaujinimą ir ji paleisti, nes jis buvo išjungti savo baterija baigėsi, ir paaiškėjo visa tai išjungti. Pasuku jį ir žinutė atėjo ir pasakė: "Tikrinimas File System on C: jo NTFS failų ....' bet kai ji gavo praeityje patikrinti vietoje pagal bitų log ji fonas toks dalykas, bet posakis "Configuring Updates; 3 Negalima išjungti kompiuterį", kurį jis buvo, kai PC pritrūko sulčių, 3 etapas. Jis tiesiog Doe struktūra vėl ir vėl. Net neįsivaizduoju, ką daryti. Anyone got any ideas? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Welcoem į forumą.
|
|||
|
|||
|
I don't think I do. Ar aš galiu padaryti vienas?
|
|
|
|||
|
|||
|
Pasukite jį ir iš jo išvykdami. Atnaujinimus iš naujo, atrodo, nieko šimtmečius staiga pereiti prie 100%.
|
|
|
|||
|
|||
|
Aš palieku ją, ir ji tiesiog paleidžiamas pabaigoje ir vėl ir vėl
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne, tu pirkti mašina nauja? Kas Markė / Modelis tai? Kur jūs jį nusipirkti?
|
|
|
|||
|
|||
|
Tai HP ir aš jau jį pusantrų metų.
|
|
|
|||
|
|||
|
Norėčiau pasikalbėti su HP ir pamatyti, ar jūs galite gauti kai kurias iš jų atkūrimo diskus, tada paleiskite remontas. Vienas turite juos galiu jums per.
|
|
|
|||
|
|||
|
Thanks mate, padarys vėliau, nes aš negaliu dabar
|
|
|
|||
|
|||
|
Aš, atrodo, negalime rasti, kaip kalbėti su HP. Anyone got any ideas. Be to, jis paklausė mano, jeigu aš norėjau remontas. Sakiau taip ir kai jis visa tai pasirodo yra mėlynas ekranas su pele kurioje galite judėti /
|