![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Видео сам тај проблем са другима, али мој је мало другачија. Ја сам помоћу Уиндоуси Видик превише, једне ноћи сам био радиш ажурирање и поново је, као што је био мој суитцхинг офф батерије еарлы вањска и окренуо целу ствар офф. Окренух се и на поруке приђе и рече; "Цхецкинг Сыстем Филе на Ц: НТФС филе његових један ....' али кад га је добио код чек уместо да се пријавите у битном је ствар са истом позадином али говорећи: 'Конфигурисање исправка; Стаге 3 оф 3 Не затворити доле рачунар' која је имала кад је пц еарлы вањска страна од сока. То само срне сјести поново и поново. ЈА имати ниједан идеја шта учинити. Било ко је добио било који идеја? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уелцоем на форумима.
| |||
| |||
| Не мислим ја чиним. Да ли бисте могли направити? |
|
| |||
| |||
| Окрените га на и оставити га. Допуне на рестарт изгледа да не морате ништа учинити за узрасте онда одједном иду до 100%. |
|
| |||
| |||
| И оставити га на и то само рестартује на крају и опет и опет |
|
| |||
| |||
| Но, јесте ли купити нови машина? Шта учинити / модел је то? Где си га купити? |
|
| |||
| |||
| Ит'с ХП и имала сам га пре годину и по. |
|
| |||
| |||
| Желим разговарати са ХП и видети ако могу добити неки рецоверы дискова од њих, а затим покрените поправку. Један сте их могу водити вас кроз. |
|
| |||
| |||
| Тханкс мате, што ће учинити касније не могу одмах |
|
| |||
| |||
| ЈА лицемјерје 'чинити се за наћи начин да се говори за ХП. Било ко је добио било који идеја. Осим тога, ако се пита моје хтела сам поправити. Да сам рекао и кад се све то догодити се сеттле је плава боја екран са миш курсор који можете кретати / |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус КСП СЫСТЕМ.ИНИ Филе | кеввыб | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 30. јуна 2009 03:42 |
| Цхецкинг филе сыстем на Ц: \ | јеаннев | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 18 | 8 мај 2009 03:00 |
| Систем датотека корумпиран, а не боотинг - ће Рецоверы Цонсоле избришете хард диск? | Самантха0101 | Уопштено Софтуаре Цхат | 13 | 23 децембар 2008 20:41 |
| Уиндоус 98 систему датотека недостаје | хехосилвер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 16 аугуст 2008 10:05 |
| Цхецкинг филе сыстем на ц:? | КаноакаВирус | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 12 | 20 март 2008 10:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |