![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я бачив цю проблему з іншими, але мій трохи відрізняється. Я використовую Windows Vista занадто, одну ніч я роблю оновлення і його довелося перезавантажити, як це було відключення батарею вибіг і перетворили все це Вимк. Я повернув її та повідомлення підійшла і сказала: "перевірки файлової системи на С: його NTFS File ....' але коли він отримав останній перевірку замість увійти гіркою вона була річчю з тим же фоном, але кажу 'настройка оновлень; Етап 3 з 3 не вимикайте комп'ютер ", який вона коли ПК вибіг соку. Вона просто сидіти DOE знову і знову. Я не знаю, що робити. Кого-небудь є будь-яка ідея? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcoem на форумах.
| |||
| |||
| Я не думаю, що я роблю. Чи зможу я зробити один? |
|
| |||
| |||
| Увімкніть його і покинути його. Оновлення при перезавантаженні мабуть, нічого не роблять для якого віку раптом піти на 100%. |
|
| |||
| |||
| Я залишаю його і він просто перезавантаження в кінці знову і знову |
|
| |||
| |||
| Ні, ви купуєте нову машину? Який марки / моделі це? Де ти його купив? |
|
| |||
| |||
| Це HP і я, якщо б за рік-півтора. |
|
| |||
| |||
| Я хотів би поговорити з НР і побачити якщо ви можете отримати деяке відновлення дисків з них, а потім виконати ремонт. Один вони у вас є я можу вас до кінця. |
|
| |||
| |||
| Thanks Mate, зробить пізніше як я не можу прямо зараз |
|
| |||
| |||
| Я не можу знайти, як кажуть в HP. Кого-небудь є будь-які ідеї. Крім того, він запитав моє, якщо я хотів відновити. Я сказав "так", і коли він це робить все це з'являється синій екран з курсором миші якому можна пересуватися / |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows XP файл System.ini | kevvyb | Операційні системи Windows | 1 | 30 червня 2009 03:42 |
| Перевірка файлової системи на C: \ | jeannev | Операційні системи Windows | 18 | 8 травня 2009 03:00 |
| Системний файл пошкоджений, не завантаження - буде консоль відновлення знищити жорсткий диск? | Samantha0101 | General Software чат | 13 | 23 грудня 2008 20:41 |
| Windows 98 файлова система відсутня | hehosilver | Операційні системи Windows | 5 | 16 серпня 2008 10:05 |
| Перевірка файлової системи на C:?! | KanoakaVirus | Операційні системи Windows | 12 | 20 березня 2008 10:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |