![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nazdar,
Mám dávkový soubor, který jsem spustit jednou za týden, že kopie některých souborů do záložního adresáře. Nyní to jsou některé z těchto souborů jsou velmi velké (editace videa) a nechci to kopírovat, pokud jim nebyla změněna od poslední zálohy. Existuje nějaký příkaz mohu použít porovnat editována data? Chtěli zachránit mě velkou bolest, místo toho, aby prostě přepsat vše. Jiná věc když ... Nalíčím složek, které mají být zkopírovány. Mohu to udělat tak, že kontroluje všechny soubory v této složce namísto do seznamu souborů individuálně (což by bylo nemožné pro některé složky)? Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Je to na Windoze? Stáhnout synctoy od společnosti Microsoft! http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| SyncToy v2.0 Beta Existuje cmdline verzi, která se nazývá synctoycmd parametr "c: \ Program Files \ SyncToy 2.0 Beta \ SyncToyCmd.exe"-R "folderpairname"
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |