![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Labas,
Turiu paketinis kad galiu paleisti vieną kartą per savaitę, kad kopijuoja tam tikrus failus į atsarginę katalogą. Dabar tai, kai kurios iš šių bylų yra labai didelis (video pakeitimus), ir aš nenoriu jų kopijuoti, jei jis nebuvo pakeistas po paskutinio atsarginės kopijos. Ar galiu naudoti komandą palyginti keisti datas? Ar išgelbėti mane daug skausmo užuot tiesiog perrašyti viską. Kitas dalykas, nors ... Galiu nustatyti aplankus būti kopijuojami. Ar galiu daryti taip, jis pasitikrina kas tame aplanke, o ne atsižvelgęs į sąrašą failus atskirai (tai būtų neįmanoma dėl kai aplankai)? Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
|
|||
|
|||
|
Tai dėl Windoze? Parsisiųsti synctoy iš Microsoft!
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
|
|||
|
|||
|
Citata:
|
|
|
|||
|
|||
|
SyncToy v2.0 Beta
Yra cmdline versiją, vadinamą synctoycmd kuriame atsižvelgiama parametras "C: \ Program Files \ SyncToy 2.0 beta \ SyncToyCmd.exe"-R "folderpairname"