![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut,
Am un fişier batch care am rulat o dată pe săptămână, care copiaza anumite fişiere la un director de backup. Acum, de lucru este o parte din aceste dosare sunt de dimensiuni foarte mari (video edits) şi nu vreau să le copiaţi în cazul în care acestea nu au fost modificate de la ultimul backup. Există o comandă pot folosi pentru a compara datele modificate? Mi-ar economisi o mare durere în loc de a avea doar pentru a suprascrie totul. Un alt lucru, deşi ... Am stabilit dosare pentru a fi copiate. Pot să o fac aşa că verifică fiecare fişier în acest dosar în loc de a avea la lista de fisiere individual (care ar fi imposibil pentru unele dosare)? Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Este prezenta pe Windoze? Descarca synctoy de la Microsoft! http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| SyncToy v2.0 Beta Există o versiune cmdline numit synctoycmd care ia un parametru "C: \ Program Files \ SyncToy 2.0 Beta \ SyncToyCmd.exe"-R "folderpairname"
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |