![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nazdar,
Mám dávkový súbor, ktorý som spustiť raz za týždeň, že kópie niektorých súborov do záložného adresára. Teraz to sú niektoré z týchto súborov sú veľmi veľké (editácia videa) a nechcem to kopírovať, pokiaľ im nebola zmenená od poslednej zálohy. Existuje nejaký príkaz môžem použiť porovnať úpravy data? Chceli zachrániť mňa veľkou bolesť, namiesto toho, aby jednoducho prepísať všetko. Iná vec keď ... Nalíčím zložiek, ktoré majú byť skopírované. Môžem to urobiť tak, že kontroluje všetky súbory v tomto priečinku namiesto do zoznamu súborov individuálne (čo by bolo nemožné pre niektoré zložky)? Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Je to na windoze? Stiahnuť synctoy od spoločnosti Microsoft! http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| SyncToy v2.0 Beta Existuje cmdline verziu, ktorá sa nazýva synctoycmd parameter "c: \ Program Files \ SyncToy 2.0 Beta \ SyncToyCmd.exe"-R "folderpairname"
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |