![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здраво,
Иве 'је добио више датотека које могу покренути једном недељно да копије одређених датотека на бацкуп директоријуму. Сада је ствар неке од ових слика су врло велике (видео уређивања) и не желим их копирате ако они нису измењене од последњег бацкуп. Има ли сам команду можете користити за упоредбу модифиед датуме? Да ли би сте ме пуно боли, уместо да само да замени све. Још једна ствар ... иако ЈА оснивати фасцикле за бити копиране. Могу ли то учинити тако да се проверава свака датотека унутар фасцикле, уместо да га је на листу датотека појединачно (што би било немогуће за неке фасцикле)? Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| |||
| |||
| Да ли је то на Уиндозе? Доунлоад сынцтоы од Мицрософта! хттп://ууу.мицрософт.цом/доунлоадс/д...дисплаыланг=ен
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| СынцТоы в2.0 Бета Ту је и цмдлине верзију која се зове сынцтоыцмд параметар "Ц: \ Програм Филес \ СынцТоы 2,0 Бета \ СынцТоыЦмд.ексе"-Р "фолдерпаирнаме"
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |