![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Привіт,
У мене є пакетний файл, який я, виконуються один раз на тиждень, що копії певні файли в резервну директорію. Тепер справа в деяких з цих файлів є дуже великими (відео виправлень), і я не хочу, щоб скопіювати їх, якщо вони не були змінені з часу останнього резервного копіювання. Є команди я можу використовувати для порівняння Зміна дати? Врятує мене велика біль, замість того щоб просто переписати все. Інша річ, хоча ... Я набір папок для копіювання. Чи можна зробити так, він перевіряє всі файли в цій папці замість того, щоб список файлів в індивідуальному порядку (що було б неможливо для деяких папок)? Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
|
|||
|
|||
|
Хіба це по Windoze? Завантажити SyncToy від Microsoft!
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
SyncToy v2.0 Beta
Існує версія називається командного рядка synctoycmd який приймає параметр "C: \ Program Files \ SyncToy 2.0 Beta \ SyncToyCmd.exe"-R "folderpairname"