по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Компютърна пита за деинсталиране на операционна система

Reply

Нишка Инструменти
Old 28-ми октомври 2007, 17:35
Новите държави Група

Default Компютърна пита за деинсталиране на операционна система

Здравейте на всички ... отдавна съм инсталирана втора версия на Windows XP в моя компютър. Ако паметта служи, аз го инсталира на една и съща директория, както първоначалното ми операционна система. Аз деинсталиран го скоро след това ... Въпреки това, всеки път, когато обувка горе, компютърът, който ме пита копие на XP Искам да използвате. Това въпреки факта, че имам, тъй като тотално reinstalled Windows и дори да заменя физическите твърдия диск! Как мога аз да го питам за да се спре една операционна система, която вече не съществува?
В момента съм текат XP Pro на AMD Athlon 64 3000 + с 2 участия на RAM и 750 участия в 3 твърди дискове.
Много благодаря!
Old 29-ти октомври 2007, 02:31
Администратор Група

Редактиране на файла Boot.ini и извадете OSS ти не искаш дълго да се появяват в този списък, ако само една ОС в списъка, след което тя получава заобиколени.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29-ти октомври 2007, 09:28
Новите държави Група

Смяната на файла Boot.ini сториха трик ... проблема решен!
Много благодаря!
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
IE 8 не се поддържа в тази операционна система BreannaRice Браузъри Уеб & FTP клиенти 0 19 Юни 2009 02:35
Коя операционна система? tomthedrummer1992 Windows операционни системи 5 12 май 2008 г. 14:20
Нова операционна система голям ден е близо! tjpearson Общи Софтуер Чат 3 5-и парламентарен Дек 2007 01:46
Операционна система и Рам мегабайта Процесори, дънни платки & RAM 8 8 ноември 2007 16:34
Какво е най-добрият Linux OS (операционна система) съществува? nicene98 Linux & Алтернативни OS 3 30 март 2007 18:21
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc