![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте на всички ... отдавна съм инсталирана втора версия на Windows XP в моя компютър. Ако паметта служи, аз го инсталира на една и съща директория, както първоначалното ми операционна система. Аз деинсталиран го скоро след това ... Въпреки това, всеки път, когато обувка горе, компютърът, който ме пита копие на XP Искам да използвате. Това въпреки факта, че имам, тъй като тотално reinstalled Windows и дори да заменя физическите твърдия диск! Как мога аз да го питам за да се спре една операционна система, която вече не съществува? В момента съм текат XP Pro на AMD Athlon 64 3000 + с 2 участия на RAM и 750 участия в 3 твърди дискове. Много благодаря! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Редактиране на файла Boot.ini и извадете OSS ти не искаш дълго да се появяват в този списък, ако само една ОС в списъка, след което тя получава заобиколени.
| |||
| |||
| Смяната на файла Boot.ini сториха трик ... проблема решен! Много благодаря! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| IE 8 не се поддържа в тази операционна система | BreannaRice | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 19 Юни 2009 02:35 |
| Коя операционна система? | tomthedrummer1992 | Windows операционни системи | 5 | 12 май 2008 г. 14:20 |
| Нова операционна система голям ден е близо! | tjpearson | Общи Софтуер Чат | 3 | 5-и парламентарен Дек 2007 01:46 |
| Операционна система и Рам | мегабайта | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 8 ноември 2007 16:34 |
| Какво е най-добрият Linux OS (операционна система) съществува? | nicene98 | Linux & Алтернативни OS | 3 | 30 март 2007 18:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |