![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας όλους ... εδώ και πολύ καιρό να εγκατασταθεί μια δεύτερη έκδοση των Windows XP στον υπολογιστή μου. Αν με απατά η μνήμη μου είναι εγκατεστημένα στον ίδιο κατάλογο με το αρχικό λειτουργικό σύστημα. I απεγκαθίστανται αυτό λίγο αργότερα ... Ωστόσο, κάθε φορά που κάνω εκκίνηση, ο υπολογιστής μου ζητά αντίγραφο των XP που θέλω να χρησιμοποιήσω. Αυτό, παρά το γεγονός ότι έχω εντελώς επανεγκατασταθεί δεδομένου ότι ακόμη και τα παράθυρα και αντικατέστησε το φυσικό σκληρό δίσκο! Πώς μπορώ να βρω αυτό που ζητά να σταματήσει για ένα λειτουργικό σύστημα που δεν υπάρχει πια; Αυτή τη στιγμή είμαι τρέχει σε XP Pro AMD Athlon 64 3000 + με 2 συναυλίες της μνήμης RAM και 750 συναυλίες στις 3 σκληρούς δίσκους. Πολλά ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να επεξεργαστείτε το αρχείο Boot.ini και απομακρύνετε το μακρύ Oss σας δεν θέλουν να εμφανίζονται στο εν λόγω κατάλογο, μόνο εάν έχουν ένα λειτουργικό σύστημα στον κατάλογο τότε γίνεται παρακαμφθεί.
| |||
| |||
| Αλλαγή του αρχείου Boot.ini έκανε το κόλπο ... λυθεί το πρόβλημα! Σας ευχαριστώ πολύ! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| IE 8 δεν υποστηρίζεται σε αυτό το λειτουργικό σύστημα | BreannaRice | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 19 Ιουν 2009 02:35 |
| Ποιο λειτουργικό σύστημα; | tomthedrummer1992 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 12η Μαΐου 2008 14:20 |
| Νέο λειτουργικό σύστημα μεγάλη μέρα είναι κοντά! | tjpearson | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 5 Δεκ. 2007 01:46 |
| Λειτουργικό Σύστημα και Ram | megabyte | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 8 Νοε 2007 16:34 |
| Ποιο είναι το καλύτερο linux OS (Λειτουργικό σύστημα) υπάρχει; | nicene98 | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 30 Μαρ 2007 18:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |