manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Računalo zatraži deinstaliran operacijski sustav

Reply

Thread Tools
Old 28. listopada 2007, 17:35
Novi član grupe

Default Računalo zatraži deinstaliran operacijski sustav

Pozdrav svima ... davno sam instalira drugi verziju sustava Windows XP na računalo. Ako je memorija služi, ja instaliran na istom direktoriju kao moj originalni operacijski sustav. I nedugo nakon toga je deinstaliran ... Međutim, svaki put sam čizma gore računalo, pita me što kopiju XP želim koristiti. Ovo, uprkos činjenici da sam totalno od reinstalled zamijenjeni prozori i čak fizički hard disk! Kako mogu dobiti Internet to prestati molba za operativni sustav koji više ne postoji?
Trenutno sam trčanje XP Pro sa AMD Athlon 64 3000 + s 2 nastupe za RAM i 750 nastupe na 3 tvrdo Pogoni.
Mnogo Hvala!
Old 29. listopada 2007, 02:31
Administrator Group

Vi izmijenite datoteku Boot.ini tako i uklonite OSS vi ne želite da se pojavi duga u tom popisu, ako samo ima jedan OS na popisu onda dobiva zaobići.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29. listopada 2007, 09:28
Novi član grupe

Promjene u datoteci Boot.ini nije trik ... problem rijesen!
Mnogobrojan hvala!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
IE 8 nije podržano na ovaj operativni sustav BreannaRice Web Browsers & FTP Klijenti 0 19. lipnja 2009 02:35
Koji operativni sustav? tomthedrummer1992 Windows Operating Systems 5 12. svibanj 2008 14:20
Novi operacijski sustav veliki dan je blizu! tjpearson Općenito Software Chat 3 5. prosinac 2007 01:46
Operacijski sustav i Ram megabajt CPU, Matične ploče i RAM 8 8. studeni 2007 16:34
Koja je najbolja Linux OS (operativni sistem) postoji? nicene98 Linux OS i alternativna 3 30. ožujak 2007 18:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.