![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima ... davno sam instalira drugi verziju sustava Windows XP na računalo. Ako je memorija služi, ja instaliran na istom direktoriju kao moj originalni operacijski sustav. I nedugo nakon toga je deinstaliran ... Međutim, svaki put sam čizma gore računalo, pita me što kopiju XP želim koristiti. Ovo, uprkos činjenici da sam totalno od reinstalled zamijenjeni prozori i čak fizički hard disk! Kako mogu dobiti Internet to prestati molba za operativni sustav koji više ne postoji? Trenutno sam trčanje XP Pro sa AMD Athlon 64 3000 + s 2 nastupe za RAM i 750 nastupe na 3 tvrdo Pogoni. Mnogo Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi izmijenite datoteku Boot.ini tako i uklonite OSS vi ne želite da se pojavi duga u tom popisu, ako samo ima jedan OS na popisu onda dobiva zaobići.
| |||
| |||
| Promjene u datoteci Boot.ini nije trik ... problem rijesen! Mnogobrojan hvala! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| IE 8 nije podržano na ovaj operativni sustav | BreannaRice | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 19. lipnja 2009 02:35 |
| Koji operativni sustav? | tomthedrummer1992 | Windows Operating Systems | 5 | 12. svibanj 2008 14:20 |
| Novi operacijski sustav veliki dan je blizu! | tjpearson | Općenito Software Chat | 3 | 5. prosinac 2007 01:46 |
| Operacijski sustav i Ram | megabajt | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 8. studeni 2007 16:34 |
| Koja je najbolja Linux OS (operativni sistem) postoji? | nicene98 | Linux OS i alternativna | 3 | 30. ožujak 2007 18:21 |
| Thread Tools | |
| |