menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Počítačové žiada odinštalovanie operačného systému

Reply

Thread Tools
Old 28 októbra 2007, 17:35
Nový člen skupiny

Default Počítačové žiada odinštalovanie operačného systému

Zdravím všetkých ... dávno Nainstaloval som druhú verziu systému Windows XP na svoj počítač. Ak pamäť slúži, Instaloval som to na rovnakom adresári ako môj pôvodný operačný systém. I odinstalování to krátko potom ... Avšak, zakaždým, keď sa spustiť, počítač sa opýta, ktorá mi kópiu XP chcem použiť. To napriek tomu, že som od tej doby úplne preinštalovať systém Windows a dokonca nahrádza fyzický pevný disk! Ako sa môžem dostať k zastaveniu dotazem na operačný systém, ktorý už neexistuje?
V súčasnej dobe som beží XP Pro na AMD Athlon 64 3000 + s 2 Koncerty RAM a 750 Koncerty pre 3 pevné disky.
Ďakujem!
Old 29 októbra 2007, 02:31
Administrátor Skupina

Ty upraviť súbor Boot.ini a odstráňte OSS vám žiadny dlho chcete zobraziť v zozname, ak ste len jeden OS v zozname potom dostane minút.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 29 októbra 2007, 09:28
Nový člen skupiny

Zmeny v súbore Boot.ini urobil trik ... Problém vyriešený!
Ďakujem!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
IE 8 nie je na tento operačný systém BreannaRice Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 19. júna 2009 02:35
Ktorý operačný systém? tomthedrummer1992 Operačné systémy Windows 5 12. mája 2008 14:20
Nový operačný systém veľký deň sa blíži! tjpearson Všeobecné Software Chat 3 5. decembra 2007 01:46
Operačný systém a Ram megabyte Procesory, základné dosky & RAM 8 8. november 2007 16:34
Aký je najlepší Linux OS (Operačný systém) je? nicene98 Linux & Alternatívne OS 3 30. marca 2007 18:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.