![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима ... давно сам инсталира други верзију система Уиндоус КСП на рачунар. Ако је меморија служи, ја инсталиран на истом директоријуму као мој оригинални оперативни систем. И недуго након тога је деинсталирана ... Међутим, сваки пут сам чизма сеттле рачунар, пита ме што копију КСП желим користити. Ово, упркос чињеници да сам тотално од реинсталлед замењени прозори и чак физички хард диск! Како могу добити то то престати молба за оперативни систем који више не постоји? Тренутно сам трчање КСП Про са АМД Атхлон 64 3000 + са 2 наступе за РАМ и 750 наступе на 3 тврд Погони. Много Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви измените датотеку Боот.ини тако и уклоните осс ви не желите да се појави дуга у том списку, ако има само један ОС на списку онда добија заобићи.
| |||
| |||
| Промјене у датотеци Боот.ини није трик ... проблем решен! Многобројан захвалност! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ИЕ 8 није подржано на овај оперативни систем | БреаннаРице | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 19. јуна 2009 02:35 |
| Који оперативни систем? | томтхедруммер1992 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 12 мај 2008 14:20 |
| Нови оперативни систем велики дан је близу! | тјпеарсон | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 5 децембар 2007 01:46 |
| Оперативни систем и Рам | мегабајта | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 8 новембар 2007 16:34 |
| Која је најбоља Линукс ОС (оперативни систем) постоји? | ницене98 | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 30 март 2007 18:21 |
| Тхреад Тоолс | |
| |