![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім ... Довгий час тому я встановив другий версії Windows XP на моєму комп'ютері. Якщо не зраджує пам'ять, я встановив його на тому ж каталозі, що і моя вихідну операційну систему. Я видалив його незабаром після цього ... Однак, при кожному завантаженні, комп'ютер запитує мене, копія XP я хочу використовувати. І це незважаючи на той факт, що з тих пір я повністю перевстановити Windows і навіть замінити жорсткий диск! Як я можу змусити його припинити задавати для операційної системи, яка більше не існує? В даний час я Running XP Pro на AMD Athlon 64 3000 + з 2 гігабайтами оперативної пам'яті і 750 Концерти на 3 жорстких дисків. Many Thanks! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви зміните файл boot.ini і видалити ОС ви не хочете довгий з'явитися в цьому списку, якщо ви просто однією ОС в списку, отримує перейшов її.
| |||
| |||
| Зміна файлу boot.ini зробив трюк ... Проблема вирішена! Большое спасибо! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| IE 8 не підтримується у цій операційній системі | BreannaRice | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 19 червня 2009 02:35 |
| Яка операційна система? | tomthedrummer1992 | Операційні системи Windows | 5 | 12 травня 2008 14:20 |
| Нова операційна система великих Близький день! | tjpearson | General Software чат | 3 | 5 грудня 2007 01:46 |
| Операційна система і Рам | мегабайт | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 8 листопада 2007 16:34 |
| Що краще ОС Linux (операційна система) є? | nicene98 | Linux & альтернативних ОС | 3 | 30 березня 2007 18:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |