по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Компютърна липса към обувка за Алтернативен Старт Up

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми февруари 2009 год., 08:47
Номер на групата

Не че това е правилното място за тази тема. По принцип всеки друг път, когато стартирате компютъра си тя стане минало прозорците натоварване след това остава черен екран и не се зареди.

Наскоро reformatted двете ми кара защото имаше доста вирус проблем.

Благодаря от помощ дава:)
Old 27-ми февруари 2009 год., 08:48
Администратор Група

Звучи като корумпирани прозорци файлове или шофьор проблем.

Можеш ли да стартира по безопасен начин? След задаване на HD да направим checkdisk на рестартиране.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27-ми февруари 2009 год., 08:55
Номер на групата

Благодаря за бързото отговор Дейв. Im на компютъра в момента, тъй като работи добре при всяко заместник зареждащата. Infact проблема случва доста рядко. Дали checkdisk каса? Спомням си преди няколко седмици, когато бях на командироването на моя темата с вируса на проблема и някой каза, че chdsk може да бъде доста опасно.
Old 19-ти март 2009 г, 01:50
Забранени група

OS е повреден и трябва да се инсталират нови прозореца и ако има вирус проблем тогава отивам за пълен формат вместо бърз формат, или да поправите повредени файлове с помощта на Bootable CD на вашата операционна система, докато работи на OS CD вариант тогава ще дойде за ремонт после изберете, че и тип 1 и пиша тази команда за ремонт или възстановяване конзола Chkdsk / R, че ще работят и ще ремонт.
Old 19-ти март 2009 г, 03:00
Номер на групата

Тя не е вирусен. Havent имали някакви проблеми с него за две седмици, сега, мисля, че трябва да са били някои противоречиви програми. Използвах да използвате някои CrystalClear опаковка, за да променят външния вид на Windows, но аз се промени пакета, а сега тя изглежда да е наред.

Благодаря ви за отговора все пак:)
Old 19-ти март 2009 г, 03:10
Номер на групата

Ако той наскоро reformatted както си карам, мисля, че това е безопасно да се предположи, че reinstalled Windows и това действие ще има убити почти всички вируси години.

Той мога зареждане на Windows последователно, така че няма нужда за OS компактдиск на този етап.

Дейв вече предложи Chkdsk

Не съм сигурен как се заключи, че ОС е повреден

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 19-ти март 2009 г, 03:12
Номер на групата

@ dmdougie

Знаете, че имате същия проблем, преди да е форматиран / reinstalled?

Промени:

Просто забелязали сте намерили отговора .... браво
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc