![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Не че това е правилното място за тази тема. По принцип всеки друг път, когато стартирате компютъра си тя стане минало прозорците натоварване след това остава черен екран и не се зареди. Наскоро reformatted двете ми кара защото имаше доста вирус проблем. Благодаря от помощ дава:)
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като корумпирани прозорци файлове или шофьор проблем.
| |||
| |||
| Благодаря за бързото отговор Дейв. Im на компютъра в момента, тъй като работи добре при всяко заместник зареждащата. Infact проблема случва доста рядко. Дали checkdisk каса? Спомням си преди няколко седмици, когато бях на командироването на моя темата с вируса на проблема и някой каза, че chdsk може да бъде доста опасно.
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| |||
| |||
| OS е повреден и трябва да се инсталират нови прозореца и ако има вирус проблем тогава отивам за пълен формат вместо бърз формат, или да поправите повредени файлове с помощта на Bootable CD на вашата операционна система, докато работи на OS CD вариант тогава ще дойде за ремонт после изберете, че и тип 1 и пиша тази команда за ремонт или възстановяване конзола Chkdsk / R, че ще работят и ще ремонт. |
|
| |||
| |||
| Тя не е вирусен. Havent имали някакви проблеми с него за две седмици, сега, мисля, че трябва да са били някои противоречиви програми. Използвах да използвате някои CrystalClear опаковка, за да променят външния вид на Windows, но аз се промени пакета, а сега тя изглежда да е наред. Благодаря ви за отговора все пак:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако той наскоро reformatted както си карам, мисля, че това е безопасно да се предположи, че reinstalled Windows и това действие ще има убити почти всички вируси години.
| |||
| |||
| @ dmdougie Знаете, че имате същия проблем, преди да е форматиран / reinstalled? Промени: Просто забелязали сте намерили отговора .... браво |