![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistá, jestli je to správné místo pro toto vlákno. V podstatě každý druhý čas jsem spuštění počítače se dostane kolem oken zatížení pak zůstává černá obrazovka a nenačte. Nedávno jsem přeformátován jak můj mechanik protože jsem měl trochu problém virus. Vážíme jakékoli pomoci dané:)
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako zkorumpované okna obrázků či řidič problém.
| |||
| |||
| Díky za rychlou odpověď Dave. Im v počítači právě teď, jak to funguje na všech náhradníků bootup. Infact problém se stává velmi zřídka. Checkdisk je bezpečné? Pamatuji si před několika týdny, když jsem byl vysílání na můj vlákno virem problém a někdo řekl, že chdsk může být dost nebezpečné.
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| OS je poškozený a je třeba nainstalovat čerstvé okno a pokud je virus problémem pak pro plný formát namísto rychlé formátování, nebo můžete opravit poškozené soubory pomocí bootovací CD vaší OS současně běžící OS CD pak možnost přijít na opravu Poté zvolte, že typ a č.1 a napište tento příkaz k opravě nebo obnovit konzole chkdsk / r bude provozovat a své by o opravách. |
|
| |||
| |||
| Není viru. Havent neměl žádné problémy s ním za pár týdnů, teď, myslím, že to musí být nějaké konfliktní programů. I používali určité CrystalClear balíček pro změnu vzhledu oken, ale změnil jsem balíček a teď se zdá být OK. Děkuji za odpověď i když:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud se mu v poslední době přeformátovaný obou jeho disky, myslím, že je to bezpečné předpokládat, že přeinstalovat Windows a tato akce bude mít téměř žádné zabil virus to.
| |||
| |||
| @ dmdougie Měli jste stejný problém, před vámi formátován / přeinstalovat? Edit: Jen všimli jste našli odpověď .... dobře |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Alternativní webové prohlížeče | evilfantasy | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 11 | 24. března 2009 04:22 |
| Alternativní firewall | dudeinmud | Virus, spyware a bezpečnost | 7 | 26. srpna 2008 09:22 |
| Oba disky nedaří a občas mrazu během naběhnout | EdenB | Drives & Removable Media | 6 | 6. července 2008 18:13 |
| My Computer Won't Start Up? | windows3001 | Operační systémy Windows | 8 | 5. března 2008 14:20 |
| Počítač nelze spustit | chaz100 | Obecné Hardware Chat | 4 | 1. února 2008 07:50 |
| Thread Nástroje | |
| |