![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Δεν είστε σίγουροι για αυτό είναι το σωστό μέρος για αυτό το νήμα. Ουσιαστικά κάθε άλλη φορά που θα ξεκινήσει τον υπολογιστή μου αυτό γίνεται παρελθόν τα παράθυρα φορτίο τότε παραμένει μαύρη οθόνη και δεν φορτώνει. Πρόσφατα επαναδιαμορφώθηκε δύο δίσκους μου προκαλέσει είχα λίγο ενός ιού πρόβλημα. Εκτιμούμε κάθε βοήθεια:)
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν παράθυρα διεφθαρμένα αρχεία ή από οδηγό του προβλήματος.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την ταχεία απάντηση Dave. Im στον υπολογιστή τώρα λειτουργεί ως πρόστιμο για κάθε αναπληρωτή εκκίνησης. Infact το πρόβλημα συμβαίνει αρκετά συχνά. Checkdisk Είναι ασφαλές; Θυμάμαι ότι πριν από λίγες εβδομάδες όταν ήμουν απόσπαση για το νήμα μου πρόβλημα με τον ιό και κάποιος είπε ότι chdsk μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνο.
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| |||
| |||
| OS έχει καταστραφεί και θα πρέπει να εγκαταστήσετε τα νωπά παράθυρο και αν υπάρχει πρόβλημα ιού στη συνέχεια για την πλήρη μορφή αντί γρήγορη διαμόρφωση ή μπορείτε να επιδιορθώσετε τα κατεστραμμένα αρχεία χρησιμοποιώντας bootable cd του OS σας ενώ εκτελείτε το OS CD τότε η επιλογή θα έρθει για επισκευή και ότι στη συνέχεια, επιλέξτε τον τύπο No.1 και να γράφει αυτή την εντολή για την επισκευή ή την ανάκτηση κονσόλα CHKDSK / τ, θα τρέχει και θα σας την επισκευή. |
|
| |||
| |||
| Δεν είναι ιογενής. Havent είχε κανένα πρόβλημα με αυτό για δύο εβδομάδες τώρα, θεωρώ ότι πρέπει να έχουν κάποια συγκρουόμενα προγράμματα. Θα χρησιμοποιηθεί για να χρησιμοποιήσουν ένα συγκεκριμένο πακέτο CrystalClear να τροποποιήσει την εμφάνιση των Windows αλλά θα αλλάξει το πακέτο και τώρα φαίνεται να είναι ΟΚ. Σας ευχαριστώ για την απάντηση και αν:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν πρόσφατα επαναδιαμορφώθηκε δύο δίσκους του, νομίζω ότι είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι επανεγκατάσταση των Windows και η δράση αυτή θα έχει σκοτωθεί από οποιοδήποτε ιό της.
Αυτός μπορώ εκκίνησης για την εναλλαγή των Windows, έτσι δεν χρειάζεται OS CD σε αυτή τη φάση. Dave ήδη προτείνει την εντολή CHKDSK Δεν είστε σίγουροι πώς να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι το OS έχει καταστραφεί Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| @ dmdougie Μήπως έχετε το ίδιο θέμα, πριν να μορφοποιηθεί / επανεγκατάσταση; Επεξεργασία: Μόλις διαπίστωσα έχετε βρει την απάντηση .... εύγε |