manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Računalo ne Boot o Alternate Početak Gore

Reply

Thread Tools
Old 27. veljača 2009, 08:47
Donatorska Grupa

Ne znam, ovo je pravo mjesto za ovaj thread. Uglavnom svaki drugi put sam pokrenuti moje računalo ga dobiva mimo Windows Load tada ostaje crni ekran i ne teret.

Nedavno sam reformatted oba moja diskovi uzrok sam malo virus problem.

Cijenimo pomoć dati:)
Old 27 veljača 2009, 08:48
Administrator Group

Zvuči kao pokvarena slika prozore ili driver problem.

Mogu vam pokretanje u sigurnom načinu rada? Zatim namjestite HD napraviti na checkdisk ponovno podizanje sustava.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 veljača 2009, 08:55
Donatorska Grupa

Hvala za brz odgovor Dave. Im na računalo odmah kako to radi fino na svaki alternativni bootup. Infact problem se događa prilično često. Je checkdisk sigurna? Sjećam se za nekoliko tjedana, kada sam bio na mom posting thread sa virus problem i netko je rekao da chdsk mogu biti vrlo opasno.
Old 19 ožujak 2009, 01:50
Zabranjen Group

OS je oštećena, a vi trebate instalirati svježe prozor i ako postoji problem onda otiđite virus za puni format umjesto quick format ili možete popraviti oštećene datoteke pomoću bootable cd vašeg OS-a je pokrenut OS CD zatim mogućnost doći će na popravak da i onda odaberite vrstu no.1 i pisati ovaj naredba za popravak ili obnova konzole chkdsk / r on će pokrenuti i vaš će popravak.
Old 19 ožujak 2009, 03:00
Donatorska Grupa

Nije virusne. Luka imala nikakvih problema s njom za par tjedana sada misle da moraju biti neke konfliktne programa. Koristio sam da koriste određeni Kristalno čisto paket mijenjati izgled prozora ali sam promijenio paket i sada je čini se da je OK.

Hvala vam za odgovor ipak:)
Old 19 ožujak 2009, 03:10
Donatorska Grupa

Ako je nedavno reformatted obje njegove pogone, mislim da je sigurno pretpostaviti da je on reinstalled Prozori i ova akcija će se o nikakvom virusu, ubijen off-a.

On moći čizma u Windows naizmjenično, tako da nema potrebe za OS CD u ovoj fazi.

Dave već predložen chkdsk

Niste sigurni kako se zaključiti da je oštećen OS

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 19 ožujak 2009, 03:12
Donatorska Grupa

@ dmdougie

Jeste li imaju isti problem, prije nego što formatizirana / reinstalled?

Edit:

Samo primjetili ste pronašli odgovor .... bravo
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.