![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ne znam, ovo je pravo mjesto za ovaj thread. Uglavnom svaki drugi put sam pokrenuti moje računalo ga dobiva mimo Windows Load tada ostaje crni ekran i ne teret. Nedavno sam reformatted oba moja diskovi uzrok sam malo virus problem. Cijenimo pomoć dati:)
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao pokvarena slika prozore ili driver problem.
| |||
| |||
| Hvala za brz odgovor Dave. Im na računalo odmah kako to radi fino na svaki alternativni bootup. Infact problem se događa prilično često. Je checkdisk sigurna? Sjećam se za nekoliko tjedana, kada sam bio na mom posting thread sa virus problem i netko je rekao da chdsk mogu biti vrlo opasno.
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| OS je oštećena, a vi trebate instalirati svježe prozor i ako postoji problem onda otiđite virus za puni format umjesto quick format ili možete popraviti oštećene datoteke pomoću bootable cd vašeg OS-a je pokrenut OS CD zatim mogućnost doći će na popravak da i onda odaberite vrstu no.1 i pisati ovaj naredba za popravak ili obnova konzole chkdsk / r on će pokrenuti i vaš će popravak. |
|
| |||
| |||
| Nije virusne. Luka imala nikakvih problema s njom za par tjedana sada misle da moraju biti neke konfliktne programa. Koristio sam da koriste određeni Kristalno čisto paket mijenjati izgled prozora ali sam promijenio paket i sada je čini se da je OK. Hvala vam za odgovor ipak:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je nedavno reformatted obje njegove pogone, mislim da je sigurno pretpostaviti da je on reinstalled Prozori i ova akcija će se o nikakvom virusu, ubijen off-a.
| |||
| |||
| @ dmdougie Jeste li imaju isti problem, prije nego što formatizirana / reinstalled? Edit: Samo primjetili ste pronašli odgovor .... bravo |