![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem biztos benne, hogy ez a megfelelő hely ezen thread. Alapvetően minden alkalommal, amikor start up my PC lesz a Windows korábbi terhelés, akkor marad a fekete képernyő, és nem teher. Nemrég újra a meghajtó, mert én is egy kis vírus probléma. Appreciate minden segítséget megadni:)
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint a korrupt Windows fájlok vagy a járművezetői probléma.
| |||
| |||
| Köszönöm a gyors válasz: Dave. Im a számítógép éppen most, mert szép minden kitérő bootup. Infact a probléma nagyon ritkán történik. Van checkdisk biztonságos? Emlékszem, néhány héttel ezelőtt, amikor az én kiküldetésére téma a vírus probléma, és valaki azt mondta, hogy chdsk lehet elég veszélyes.
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| |||
| |||
| OS nem sérült, és telepítenie kell a friss ablakot, és ha a vírus probléma majd a teljes formátum helyett a gyors formátumban, vagy akár megjavítani a sérült fájlok segítségével indítható el a CD-OS futtatása közben az operációs rendszer CD-t, akkor lesz lehetőség a javításra majd válassza ki, hogy a típus és a No.1 és írjuk ezt a parancsot a javítási vagy megtéríttethetik konzol CHKDSK / r fog futni, és a javítást is. |
|
| |||
| |||
| Nem vírusos. Havent volt probléma, hogy egy-két hétig most, azt hiszem, meg kell néhány ellentmondó programokat. Szoktam használni egyes CrystalClear csomag változtat a megjelenés ablak, de változás csomagot, és most úgy tűnik, hogy az OK gombra. Köszönöm a választ, hogy:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a közelmúltban újra mind a meghajtó, azt hiszem, hogy biztonságos az a feltételezés, hogy a Windows újratelepítése, és ez a cselekvési ki ölte meg a vírus.
Ő lehet boot Windows felváltva, így nincs szükség a CD-OS ebben a szakaszban. Dave már javasolta CHKDSK Nem biztos benne, hogy te arra a következtetésre, hogy az operációs rendszer nem sérült My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| @ dmdougie Te is ugyanazt a kérdést, mielőtt formázott / újratelepítendő? Edit: Csak észre, ha megtalálta a választ .... jól végzett |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Alternate webböngészők | evilfantasy | Web böngésző és FTP Clients | 11 | 24. március 2009 04:22 |
| Alternate tűzfal | dudeinmud | Vírus, kémprogram és biztonság | 7 | 26. augusztus 2008 09:22 |
| Mindkét meghajtó hiányában és néha fagypont alatt boot up | EdenB | Drives & Removable Media | 6 | 6. július 2008 18:13 |
| Sajátgép nem indul Up? | windows3001 | A Windows operációs rendszerek | 8 | 5. március 2008 14:20 |
| A számítógép nem indul | chaz100 | Általános fémáru Chat | 4 | 1. február 2008 07:50 |
| Téma eszközök | |
| |