kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Számítógép hiányában indítás másodnaponként Start Up

Reply

Téma eszközök
Old Február 27, 2009, 08:47
Donor Group

Default Számítógép hiányában indítás másodnaponként Start Up

Nem biztos benne, hogy ez a megfelelő hely ezen thread. Alapvetően minden alkalommal, amikor start up my PC lesz a Windows korábbi terhelés, akkor marad a fekete képernyő, és nem teher.

Nemrég újra a meghajtó, mert én is egy kis vírus probléma.

Appreciate minden segítséget megadni:)
Old Február 27, 2009, 08:48
Administrator Group

Úgy hangzik, mint a korrupt Windows fájlok vagy a járművezetői probléma.

Can you boot in safe mode? Ezután be a HD, hogy a checkdisk on reboot.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Február 27, 2009, 08:55
Donor Group

Köszönöm a gyors válasz: Dave. Im a számítógép éppen most, mert szép minden kitérő bootup. Infact a probléma nagyon ritkán történik. Van checkdisk biztonságos? Emlékszem, néhány héttel ezelőtt, amikor az én kiküldetésére téma a vírus probléma, és valaki azt mondta, hogy chdsk lehet elég veszélyes.
Old Március 19, 2009, 01:50
Tiltott Group

OS nem sérült, és telepítenie kell a friss ablakot, és ha a vírus probléma majd a teljes formátum helyett a gyors formátumban, vagy akár megjavítani a sérült fájlok segítségével indítható el a CD-OS futtatása közben az operációs rendszer CD-t, akkor lesz lehetőség a javításra majd válassza ki, hogy a típus és a No.1 és írjuk ezt a parancsot a javítási vagy megtéríttethetik konzol CHKDSK / r fog futni, és a javítást is.
Old Március 19, 2009, 03:00
Donor Group

Nem vírusos. Havent volt probléma, hogy egy-két hétig most, azt hiszem, meg kell néhány ellentmondó programokat. Szoktam használni egyes CrystalClear csomag változtat a megjelenés ablak, de változás csomagot, és most úgy tűnik, hogy az OK gombra.

Köszönöm a választ, hogy:)
Old Március 19, 2009, 03:10
Donor Group

Ha a közelmúltban újra mind a meghajtó, azt hiszem, hogy biztonságos az a feltételezés, hogy a Windows újratelepítése, és ez a cselekvési ki ölte meg a vírus.

Ő lehet boot Windows felváltva, így nincs szükség a CD-OS ebben a szakaszban.

Dave már javasolta CHKDSK

Nem biztos benne, hogy te arra a következtetésre, hogy az operációs rendszer nem sérült

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Március 19, 2009, 03:12
Donor Group

@ dmdougie

Te is ugyanazt a kérdést, mielőtt formázott / újratelepítendő?

Edit:

Csak észre, ha megtalálta a választ .... jól végzett
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Alternate webböngészők evilfantasy Web böngésző és FTP Clients 11 24. március 2009 04:22
Alternate tűzfal dudeinmud Vírus, kémprogram és biztonság 7 26. augusztus 2008 09:22
Mindkét meghajtó hiányában és néha fagypont alatt boot up EdenB Drives & Removable Media 6 6. július 2008 18:13
Sajátgép nem indul Up? windows3001 A Windows operációs rendszerek 8 5. március 2008 14:20
A számítógép nem indul chaz100 Általános fémáru Chat 4 1. február 2008 07:50
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.