![]() |
|
| |||
| |||
| לא בטוח שזהו המקום הנכון עבור זה פתיל. למעשה כל פעם שאני מפעיל את המחשב שלי מקבל את זה בעבר את Windows ולאחר מכן לטעון המסך נשאר שחור לא נטען. אני לאחרונה reformatted הן הכוננים שלי לגרום לי קצת בעיה של וירוס. מעריך את כל העזרה שניתן:)
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו קבצי Windows פגום או נהג בעיה.
| |||
| |||
| תודה על תגובה מהירה דייב. Im במחשב כמו עכשיו זה עובד בסדר גמור בכל חלופיות האתחול. Infact הבעיה קורה לעתים רחוקות למדי. האם checkdisk בטוח? אני זוכר לפני כמה שבועות כאשר אני שולח את התגובה, את הווירוס בעיה ומישהו אמר כי chdsk יכול להיות די מסוכן.
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| |||
| |||
| מערכת ההפעלה כוללת פגום ואתה צריך להתקין טרי החלון ואם יש וירוס אז לכו על בעיה בגודל מלא במקום בפורמט מהיר, או שאתה יכול לתקן את הקבצים הפגומים באמצעות תקליטור אתחול של מערכת ההפעלה שלך מותקנת מערכת ההפעלה בעת תקליטור אז תבוא אפשרות לתיקון לאחר מכן, בחר את סוגי no.1 וכתוב פקודה זו לתיקון או לשחזר קונסולת chkdsk / r זה יפעל שלך יהיה לתקן. |
|
| |||
| |||
| זה לא נגיפי. Havent היו בעיות עם זה במשך כמה שבועות עכשיו, חושב עליה כבר כמה תכניות סותרות. הייתי משתמש מסוים CrystalClear חבילת לשנות את המראה של חלונות אבל אני שונה חבילת ועכשיו זה נראה בסדר. תודה על תשובתך למרות:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם הוא reformatted לאחרונה הן הכוננים שלו, אני חושב שזה בטוח להניח שהוא מחדש את Windows ואת פעולה זו הרגו הנחה כלשהי של הוירוס.
| |||
| |||
| @ dmdougie האם יש לך את אותה הבעיה, לפני שאתה פירמטת / מחדש? עריכה: רק שם לב שיש לך למצוא את התשובה .... כל הכבוד |