![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Nežinote, tai yra teisingą vietą šioje temoje. Beveik kas antrą kartą paleisti mano PC ji pasireiškia praeityje langai apkrova tada lieka juodas ekranas ir nėra apkrovos. Aš neseniai pertvarkė abu mano diskai sukelti turėjau viruso problema bitų. Appreciate any help pateikta:)
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip sugadinti "Windows" failus, arba vairuotojo problema.
| |||
| |||
| Ačiū už greitą atsakymą Dave. Im kompiuteryje dabar jis puikiai veikia ant kiekvieno pakaitinio bootup. Infact problema nutinka gana retai. Ar checkdisk saugūs? Prisimenu, kelias savaites, kai buvau parašėte mano pokalbio su virusu problema ir kas sakė, kad chdsk gali būti gana pavojinga.
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| |||
| |||
| OS sugadinta ir reikia įdiegti naują langą, ir jeigu yra problemos viruso tada eiti visą formatavimą, o ne "Quick format, arba galite pataisyti sugadintus failus naudodami įkrovos CD su OS važiuojant OS CD tada galimybe bus remonto pasirinkite, kad ir tipo Nr.1 ir parašyti šią komandą remonto arba susigrąžinti konsolės chkdsk / r ji veiks ir jūsų bus remontas. |
|
| |||
| |||
| Tai nėra virusų. Havent neturėjo su ja problemų kelias savaites dabar, manau, ji turi būti tam prieštaraujančių programas. I used naudoti tam CrystalClear paketą pakeisti Windows išvaizdą, bet aš pakeičiau paketą ir dabar atrodo bus gerai. Ačiū už atsakymą, nors:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jis neseniai pertvarkė abu jo diskus, manau, galima manyti, jis iš naujo įdiegti "Windows" ir šio veiksmo bus nužudyti išjungti bet viruso.
| |||
| |||
| @ dmdougie Ar turite pačią problemą, prieš pradėdami suformatuotas / iš naujo? Redaguoti: Tiesiog pastebėjau, jūs turite rasti atsakymą .... Well done |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pakaitinis Interneto Naršyklės | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 11 | Kovas 24, 2009 04:22 |
| Pakaitinis užkardos | dudeinmud | Virus, Spyware & Security | 7 | Rugpjūtis 26, 2008 09:22 |
| Abu diskai jei kartais ir užšaldymo krovimosi metu iki | EdenB | Drives & Removable Media | 6 | 6 liepa 2008 18:13 |
| Mano kompiuteryje nebus Start Up? | windows3001 | Windows "operacinės sistemos | 8 | 5 kovas 2008 14:20 |
| Kompiuteris nepradės | chaz100 | General Hardware Chat | 4 | 1 vasaris 2008 07:50 |
| Temos įrankiai | |
| |