![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Neesat pārliecināts, šī ir īstā vieta šo pavedienu. Būtībā katru otro reizi, kad es uzsākšanas mana datora tas tiek garām logi slodze uz ekrāna tad ir melna un nav slodzi. Nesen pārveidotais gan mana drives iemeslu man bija mazliet vīrusu problēma. Appreciate any help, ņemot vērā:)
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izklausās korumpēti logi failu vai vadītāja problēma.
| |||
| |||
| Paldies par ātru atbildi Dave. Im uz datora jau tagad, jo tā darbojas naudas sodu par katru vietnieks bootup. Infact problēma notiek diezgan reti. Ir checkdisk droši? Atceros, pirms pāris nedēļām, kad man bija ievietošanas mans pavediens ar vīrusu problēma un kāds teica, ka chdsk var būt diezgan bīstami.
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
|
| |||
| |||
| OS ir bojāti un jums ir nepieciešams uzstādīt jaunu logu, un ja ir vīruss problēma, tad iet uz pilnu format, nevis quick format vai varat remonts bojātu failu, izmantojot bootable cd savu OS, bet darbojas OS CD, tad izvēle būs par remonta pēc tam atlasiet to un veids Nr.1 un rakstīt komandu remonta vai atgūt console chkdsk / r tas darbosies un savu būs remonts. |
|
| |||
| |||
| Tas nav vīrusu. Havent nebija neviena ar to problēmas pāris nedēļas tagad, domāju, ka tas ir bijis dažas pretrunīgas programmas. Es mēdzu lietot konkrētu CrystalClear paketi mainīt izskatu logiem, bet man jāmaina paketi, un tagad tas, šķiet, ir OK. Paldies par reakciju, lai gan:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja viņš nesen pārveidots gan viņa diskus, es domāju, ka tas droši pieņemt, viņš pārinstalēta Windows, un šī darbība būs nogalināti gandrīz nekādu vīrusu's.
| |||
| |||
| @ dmdougie Vai jums ir pašu jautājumu, pirms jūs formatēts / pārinstalēta? Edit: Tikko pamanījuši, ka jūs ir atraduši atbildi .... Well done |