![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Na pewno nie jest to właściwe miejsce dla tego wątku. Zasadniczo każdy inny czas uruchamiania komputera zostanie przeszłości okien następnie załadować ekran pozostaje czarny i nie ładuje. Niedawno przekształcony zarówno moje dyski powodować Miałam trochę wirusa problemu. Appreciate pomocy podane:)
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like uszkodzony plików Windows lub sterownik problemu.
| |||
| |||
| Dziękujemy za szybką odpowiedź Dave. Im na komputerze, teraz jak to działa dobrze na wszystkich zastępców bootup. Infact problem zdarza się dość rzadko. Checkdisk jest bezpieczne? Pamiętam, że kilka tygodni temu, gdy byłem delegowania na moim wątku z wirusem problem i ktoś powiedział, że chdsk może być dość niebezpieczne.
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| |||
| |||
| OS ma uszkodzony i należy zainstalować świeżego okno i, jeśli istnieje problem wirusa następnie przejdź do pełnego formatu zamiast szybkiego formatowania lub możesz naprawić uszkodzone pliki za pomocą rozruchowego dysku CD z systemu operacyjnego podczas uruchamiania systemu operacyjnego CD a następnie opcję wejdzie do naprawy następnie wybrać rodzaj i numer 1 i pisać tego polecenia w celu naprawy lub konsoli odzyskiwania chkdsk / r to będzie działać i to naprawić. |
|
| |||
| |||
| Nie jest wirusową. Havent miał żadnych problemów z nim na kilka tygodni się, uważamy, że musi mieć pewne konflikty programów. Ja używałem pewnego CrystalClear pakiet zmienić wygląd okien, ale zmienił pakiet i teraz wydaje się być OK. Dziękujemy za odpowiedź though:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli on niedawno przekształcony w obu jego dyski, myślę, że jest to bezpieczne założenie, że ponownie zainstalować system Windows i to działanie będzie miało zabitych off wirusa's.
On móc uruchamiania systemu Windows naprzemiennie, więc nie ma potrzeby OS CD na tym etapie. Dave już sugerowane CHKDSK Nie wiesz, jak można stwierdzić, że system operacyjny jest uszkodzony My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| @ dmdougie Czy mają taki sam problem, przed sformatowany / ponowną instalację? Edycja: Po prostu zauważyłem, musisz znaleźć odpowiedzi .... well done |
![]() |
|
| Zakładki |