![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nie som si istá, či je to správne miesto pre toto vlákno. V podstate každý druhý čas som spustení počítača sa dostane okolo okien zaťaženie potom zostáva čierna obrazovka a nenačíta. Nedávno som preformátovaný ako môj mechanik, pretože som mal trochu problém vírus. Vážime akejkoľvek pomoci danej:)
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako skorumpovanej okná obrázkov alebo vodič problém.
| |||
| |||
| Vďaka za rýchlu odpoveď Dave. Im v počítači práve teraz, ako to funguje na všetkých náhradníkov bootup. Infact problém sa stáva veľmi zriedkavo. Checkdisk je bezpečné? Pamätám si pred niekoľkými týždňami, keď som bol vysielania na môj vlákno vírusom problém a niekto povedal, že chdsk môže byť dosť nebezpečné.
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| OS je poškodený a je potrebné nainštalovať čerstvé okno a ak je vírus problémom potom na plný formát namiesto rýchle formátovanie, alebo môžete opraviť poškodené súbory pomocou bootovacie CD vašej OS súčasne bežiace OS CD potom možnosť prísť na opravu Potom vyberte, že typ a č.1 a napíšte tento príkaz k oprave alebo obnoviť konzola chkdsk / r bude prevádzkovať a svoje by o opravách. |
|
| |||
| |||
| Nie je vírusu. Havent nemal žiadne problémy s ním za pár týždňov, teraz, myslím, že to musí byť nejaké konfliktné programov. I používali určité CrystalClear balík pre zmenu vzhľadu okien, ale zmenil som balík a teraz sa zdá byť OK. Ďakujem za odpoveď i keď:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak sa mu v poslednej dobe preformátovania oboch jeho disky, myslím, že je to bezpečné predpokladať, že preinštalovať Windows a táto akcia bude mať takmer žiadne zabil vírus to.
| |||
| |||
| @ Dmdougie Mali ste rovnaký problém, pred vami naformátovaná / přeinstalovat? Edit: Len všimli ste našli odpoveď .... dobre |