![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Не знам, ово је право место за овај тхреад. Углавном сваки други пут сам покренути моје рачунар га добија код Уиндоус Лоад тада остаје црни екран и не терет. Недавно сам реформаттед оба моја дискови узрок сам мало вирус проблем. Ценимо помоћ да да:)
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као покварена слика прозоре или дривер проблем.
| |||
| |||
| Хвала за брз одговор Даве. Им на рачунар одмах како то ради фино на сваки алтернативни боотуп. Инфацт проблем се дешава прилично често. Је цхецкдиск сигурна? Сјећам се за неколико недеља, када сам био на мом постинг тхреад са вирус проблем и неко је рекао да цхдск могу бити врло опасно.
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| |||
| |||
| ОС је оштећена, а ви требате инсталирати свеже прозор и ако постоји проблем онда само напријед вирус за пуни формат уместо куицк формат или можете поправити оштећене датотеке помоћу боотабле цд вашег ОС-а је покренут ОС ЦД затим могућност доћи ће на поправку да и онда изаберите врсту Но.1 и писати данашји наредба за поправку или обнова конзоле цхкдск / р он ће покренути и ваш ће поправку. |
|
| |||
| |||
| Није вирусне. Лука имала никаквих проблема са њом за пар недеља сада мисле да морају бити неке конфликтне програма. Користио сам да користе одређени кристално чисто пакет мењати изглед прозора али сам променио пакет и сада је чини се да је ОК. Хвала вам за одговор ипак:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је недавно реформаттед обе његове погоне, мислим да је сигурно претпоставити да је он реинсталлед Прозори и ова акција ће се о никаквом вируса, убијен офф-а.
| |||
| |||
| @ Дмдоугие Јесте ли имају исти проблем, пре него што форматизирана / реинсталлед? Едит: Само приметили сте пронашли одговор .... браво |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Алтернате Уеб прегледачи | евилфантасы | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 11 | 24 март 2009 04:22 |
| Алтернате фиреуалл | дудеинмуд | Вирус, Спыуаре и безбедност | 7 | 26 аугуст 2008 09:22 |
| Оба дискови мана и повремено смрзавање током чизма сеттле | ЕденБ | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 6. јула 2008 18:13 |
| Мы Цомпутер не пали Горе? | уиндоус3001 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 5 март 2008 14:20 |
| Рачунар се неће почети | цхаз100 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 1 фебруар 2008 07:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |