![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Bu bu iplik için doğru yerde olduğundan emin olun. Esasında ben, o son Windows yükleme ekranı alır benim bilgisayarımdaki başlamak her zaman siyah kalır ve yük gelmez. Son iki benim sürücüler bir virüs sorunu biraz vardı neden biçimlendirildikten. Herhangi bir yardım verilen Sağol:)
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bozuk Windows dosyaları veya bir sürücü sorunu gibi geliyor.
| |||
| |||
| Hızlı cevap Dave için teşekkür ederiz. Im bilgisayarda şu anda olarak ince her alternatif açılışında üzerinde çalışmaktadır. Infact sorunu çok seyrek oluyor. Checkdisk güvenli mi? Birkaç hafta önce ben virüs sorunu ve biri ile iplik üzerine gönderim unutma chdsk oldukça tehlikeli olabilir dedi.
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| |||
| |||
| OS bozuk var ve varsa virüs sorunu sonra hızlı biçimlendirme yerine tam biçimi için gitmek veya süre sonra seçenek onarım için gelecek OS CD çalışan sizin OS bootable CD kullanarak bozuk dosyaları tamir edebilir ve yeni pencerede yüklemeniz gerekir o ve tipi no.1 ve onarım için bu komutu yazın veya CHKDSK konsol geri / r çalıştırın ve sizin tamir edeceğini seçin. |
|
| |||
| |||
| Bu yayılmacı değildir. Havent Şimdi birkaç hafta için herhangi bir sorun vardı, biraz çelişkili programlar olmalı düşünüyorum. Ben belirli bir CrystalClear paketi kullanmak için pencere görünümünü değiştirmek için kullanılır ama paketi değişti ve şimdi tamam gibi görünüyor. Cevabı olsa için teşekkürler:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer son iki onun sürücüleri biçimlendirildikten, ben o ve Windows yeniden yüklenmesi bu işlem kapalı öldürdün varsaymalısınız güvenli olduğunu düşündüğünüz virüs's.
| |||
| |||
| @ dmdougie Önce / yeniden yüklenmesi biçimlendirildiğinde, aynı sorun var mı? Düzenle: Sadece .... cevabını bulduğunuzda fark bravo |