![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи не впевнений, що це правильне місце для цього потоку. Основному будь-який інший раз, коли я почав мій комп'ютер отримує його минуле екрану Windows вантажем, то залишається чорним і не завантажується. Нещодавно я переформатований обидва моїх дисків причини я трохи проблема вірусів. Вдячні за будь-яку допомогу, яка була:)
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, пошкоджені файли Windows або драйвера проблема.
| |||
| |||
| Дякуємо за швидкий відповідь Дейв. Їм на комп'ютері відразу ж, як це працює на кожній альтернативної завантаження. Infact проблема трапляється досить рідко. Є Checkdisk безпечно? Я пам'ятаю кілька тижнів тому, коли я була розміщення на мій нитка з проблемою вірусу і хтось сказав, що chdsk можуть бути досить небезпечні.
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| |||
| |||
| ОС пошкоджена і ви повинні встановити вікна і свіжий, якщо є проблема вірусів а потім піти на повний формат, а не швидке форматування або ви можете відновити пошкоджені файли, використовуючи завантажувальний компакт-диск з ОС під час роботи ОС CD потім варіант прийде на ремонт Потім виберіть тип, що і № 1 і написати цю команду для ремонту або консолі відновлення CHKDSK / R він буде працювати, а ваші б ремонт. |
|
| |||
| |||
| Це не вірусна. Гавань було ніяких проблем з ним на пару тижнів, думаю, він повинен мати певний конфлікт програм. Раніше я користувався певним CrystalClear пакет змінити зовнішній вигляд Windows, але я змінив упаковку і зараз це здається в порядку. Спасибо за ответ хоч:)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо він нещодавно обидва його переформатувати диски, я думаю, це з упевненістю припустити, він перевстановить Windows, і ця дія буде мати вбито від будь-якого вірусу.
Він могти завантаження Windows поперемінно, тому немає необхідності для ОС КР на даному етапі. Дейв вже запропонували CHKDSK Чи не знаю, як ви робите висновок про те, що ОС пошкоджений Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| @ Dmdougie Чи було у Вас те ж питання, перш ніж ви формат / перевстановити? Зміна: Просто помітив, що ви знайшли відповідь .... Молодці |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Альтернативний веб-браузери | evilfantasy | Веб-браузери & FTP-клієнти | 11 | 24 березня 2009 04:22 |
| Альтернативний брандмауер | dudeinmud | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 7 | 26 серпня 2008 09:22 |
| Обидва диска В іншому випадку, а іноді й замерзання під час завантаження | EdenB | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 6 липня 2008 18:13 |
| Мій комп'ютер не Start Up? | windows3001 | Операційні системи Windows | 8 | 5 березня 2008 14:20 |
| Комп'ютер не запуститься | chaz100 | Генеральний обладнання чат | 4 | 1 лютого 2008 07:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |