![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Вчера reformatted основните компютър в дома ми, че всичко е наред и франт, докато си инсталирали няколко шофьори и всички прозорци актуализации. Windows Update принудени да се рестартира, но това ще стигнете до екрана за вход, без рестартиране. Аз погледнах в случай зрителя и в съответствие с "Save дъмп" съобщи за изключително бързото bsod е "0x00000007f" и т.н. и т.н. др |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| повторно инсталирате на
| |||
| |||
| Направих успеят да влязат в безопасен режим и да се възстанови системата, която е била успешна .... нещо Не знам дали това ще се случи отново ...=/ |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| XP забито в Обувка Меню Loop | splassht | Windows операционни системи | 1 | 18-ти ноември 2009 04:53 |
| Hard Drive или Windows? Бр приучавам Обувка конфигуриран правилно и е заседнало в всегдашно Непрекъснато! | soupdragon1973 | Windows операционни системи | 12 | 7-ми ноември, 2009 09:00 |
| Hard Drive заклещен Непрекъснато Check Диск Непрекъснато | amyreaney | Дискове & сменяемите носители | 1 | 27 май 2009 г. 03:11 |
| Ще се зарежда, забито в нещо като отклонение | keithh233 | Windows операционни системи | 4 | 18 Март 2008 03:39 |
| Компютърна забито в начално отклонение | Axegrinder | Общи Хардуер Чат | 12 | 27 Jan 2008 15:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |