![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Včera i přeformátovaný hlavního počítače v mém domě, to bylo vše pořádku a světák, dokud Instaloval jsem několik řidičů a všech aktualizací systému Windows. Windows Update mi nuceni restartovat, ale to by se dostanete na přihlašovací obrazovce bez restartu. Díval jsem se v Prohlížeči událostí a na "uložit" Zpráva o extrémně rychlé bsod byl "0x00000007f" atd atd atd. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| re-instalaci OS
| |||
| |||
| I to podaří dostat do nouzového režimu a udělat obnovení systému, která byla úspěšná .... to je i dont vědět, jestli to bude opakovat ...=/ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| XP Stuck in Boot Menue Loop | splassht | Operační systémy Windows | 1 | 18.listopadu 2009 04:53 |
| Pevný disk nebo Windows? Ks zvyklý spustit správně a je Stuck v Kontinuální Objeďte! | soupdragon1973 | Operační systémy Windows | 12 | 7.listopadu 2009 09:00 |
| Pevný disk Stuck in prubehový Zkontrolujte Disk Objeďte | amyreaney | Drives & Removable Media | 1 | 27. května 2009 03:11 |
| Nezačne, uvízl v jakési smyčky | keithh233 | Operační systémy Windows | 4 | 18. března 2008 03:39 |
| Počítačové uvízl v boot smyčky | Axegrinder | Obecné Hardware Chat | 12 | 27. ledna 2008 15:34 |
| Thread Nástroje | |
| |