![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tegnap újra a fő számítógépet a házamban, ez volt minden szép és klassz, amíg nem telepítette pár vezetők, és az összes Windows-frissítést. Windows frissítés kényszerítették, hogy indítsa újra, de ez eljut a bejelentkező képernyő nélkül újraindítást. Megnéztem a Program, valamint a "save dump" jelentését a rendkívül gyors BSOD volt "0x00000007f" stb, stb, stb |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| telepítse újra az operációs
| |||
| |||
| Én nem sikerült bejutni a biztonságos módja, de a rendszer visszaállításához, amely sikeres volt .... dolog i dont tud ha ez fog történni újra ...=/ |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| XP Boot Étlap Stuck in Loop | splassht | A Windows operációs rendszerek | 1 | November 18, 2009 04:53 |
| Merevlemez vagy a Windows? Pc szokás Boot helyesen és a Stuck in folyamatosan Loop! | soupdragon1973 | A Windows operációs rendszerek | 12 | November 7, 2009 09:00 |
| Merevlemez Stuck folyamatos Check Disk Loop | amyreaney | Drives & Removable Media | 1 | 27. május 2009 03:11 |
| Nem indul el, beszorult egyfajta hurok | keithh233 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 18. március 2008 03:39 |
| Számítógép ragadtam boot loop | Axegrinder | Általános fémáru Chat | 12 | 27. január 2008 15:34 |
| Téma eszközök | |
| |