kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Számítógép ragadtam boot loop = /

Reply

Téma eszközök
Old Február 20, 2008, 10:26
Csoport tagja

Default Számítógép ragadtam boot loop = /

Tegnap újra a fő számítógépet a házamban, ez volt minden szép és klassz, amíg nem telepítette pár vezetők, és az összes Windows-frissítést. Windows frissítés kényszerítették, hogy indítsa újra, de ez eljut a bejelentkező képernyő nélkül újraindítást.

Megnéztem a Program, valamint a "save dump" jelentését a rendkívül gyors BSOD volt "0x00000007f" stb, stb, stb
Old Február 20, 2008, 10:58
Donor Group

telepítse újra az operációs

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Február 20, 2008, 12:13
Csoport tagja

Én nem sikerült bejutni a biztonságos módja, de a rendszer visszaállításához, amely sikeres volt .... dolog i dont tud ha ez fog történni újra ...=/
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
XP Boot Étlap Stuck in Loop splassht A Windows operációs rendszerek 1 November 18, 2009 04:53
Merevlemez vagy a Windows? Pc szokás Boot helyesen és a Stuck in folyamatosan Loop! soupdragon1973 A Windows operációs rendszerek 12 November 7, 2009 09:00
Merevlemez Stuck folyamatos Check Disk Loop amyreaney Drives & Removable Media 1 27. május 2009 03:11
Nem indul el, beszorult egyfajta hurok keithh233 A Windows operációs rendszerek 4 18. március 2008 03:39
Számítógép ragadtam boot loop Axegrinder Általános fémáru Chat 12 27. január 2008 15:34
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.