![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам XP Professional. Windows натоварвания и автоматично става въпрос за син екран спирка: кода на грешката е 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Съжалявам да се занимавам с това, но никой няма да направи нищо то имам навик стартира в безопасен режим или моя последен известен работа довереник. Опитах се използване на оригиналния Windows XP CD на ремонт, но просто няма да работи. нещо, което мога да направя, без да губят всичките си данни? благодаря, стив |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитвам обувка на разстояние от компактдиска с Windows XP и отново отиват в ремонт конзола и напишете "Chkdsk / F / R ", Че може да се определи вашия проблем
| |||
| |||
| Здравейте, съжалявам, че се ABIT бавно, но на този етап да напишете, че аз. , когато става дума с възможност за ремонт (R) или да инсталирате (Enter) или по-късно? За съжаление отново |
|
| |||
| |||
| идете в ремонт опция, където ще имат дос бърз тип, нещо като в> да го въведете там, то би трябвало да реши проблема си |
|
| |||
| |||
| не работи ... Той призовава за администратор и парола Не знам какво е така аз арго правя вече. благодаря за отделеното време своите добри от вас да се опита да помогне:) |