![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám XP Professional. Windows nahrává a automaticky přijde na modrou obrazovku zastávka: kód chyby 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Omlouvám se obtěžovat někdo s tímto, ale nebude dělat nic ono zvyklý spustit v nouzovém režimu, nebo moje poslední známé pracovní config. Snažil jsem se pomocí originálního cd windows xp na opravu, ale to prostě nebude fungovat. co mohu udělat, aniž by museli přijít o všechny své údaje? Thanks, Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste zavádění systému z CD systému Windows XP a znovu jít do opravy konzoli a zadejte "Chkdsk / f / r ", Které by mohly opravit váš problém
| |||
| |||
| ahoj, omlouvám se abit pomalý, ale na kterém místě by mělo typ i to. když to přijde, s možností opravy (r), nebo nainstalovat (vstup), nebo později? Omlouvám znovu |
|
| |||
| |||
| jít do opravy variantu, kdy budete mít dos typ řádku, něco jako c> Typ to tam by mělo vyřešit váš problém |
|
| |||
| |||
| nefunguje ... ho žádá o heslo administrátora, a Nevím, co to je asi tolik já dotírat činit ještě. díky za tvůj čas jeho dobro vyzkoušet a pomoci:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Počítačové Nebude spustit: ( | TOA5T | Obecné Hardware Chat | 3 | 31. října 2008 04:16 |
| Můj počítač nebude boot na všech | navnut | Obecné Hardware Chat | 24 | 20. Září 2008 04:01 |
| Nelze Zavádecí Počítačová | morrowj112 | Obecné Hardware Chat | 9 | 4. srpna 2008 20:11 |
| Počítačové Nebude Zavádecí | shramek23 | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 14. prosince 2007 17:00 |
| Počítač nebude boot | ss8601 | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 24. listopadu 2007 12:45 |
| Thread Nástroje | |
| |