![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω XP Professional. Windows φορτία και αυτόματα έρχεται σε μια μπλε οθόνη στάση: ο κωδικός σφάλματος 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA sorry στον κόπο κάποιος με αυτό, αλλά δεν θα κάνει τίποτα συνηθισμένος να ξεκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία ή την τελευταία γνωστή μου εργασίας config. Προσπάθησα χρησιμοποιώντας το αρχικό CD των Windows XP για την επισκευή, αλλά απλώς δεν θα λειτουργήσει. i οτιδήποτε μπορεί να κάνει χωρίς να χρειάζεται να χάσετε όλα τα δεδομένα μου;; Thanks, Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε εκκίνηση από το CD των Windows XP και πάλι και να μπω σε κονσόλα την επισκευή και τον τύπο "Chkdsk / f / r "Που θα μπορούσαν να καθορίσουν το πρόβλημά σας
| |||
| |||
| Γεια σου, συγγνώμη που θα abit αργή, αλλά σε ποιο σημείο θα πρέπει τύπου Ι και που. όταν έρχεται με την επιλογή για την επισκευή (r) ή να εγκαταστήσετε (εισάγετε) ή αργότερα;; sorry πάλι |
|
| |||
| |||
| πηγαίνετε στην επιλογή επισκευής, όπου θα έχετε μια dos τύπο εντολών, κάτι σαν γ> τύπος είναι εκεί, θα πρέπει να λύσει το πρόβλημά σας |
|
| |||
| |||
| δεν δουλεύει ... ζητεί για admin κωδικός και ξέρω τι είναι έτσι λοξοτομώ κάνω πια. ευχαριστώ για το χρόνο σας καλό του μπορείτε να δοκιμάσετε και να βοηθήσει:) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπολογιστή δεν θα Boot Up: ( | TOA5T | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 31 Οκτ 2008 04:16 |
| Ο υπολογιστής μου δεν θα εκκίνηση σε όλα τα | navnut | Γενική Συζήτηση Hardware | 24 | 20η Σεπ 2008 04:01 |
| Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση Υπολογιστών | morrowj112 | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 4η Αυγούστου 2008 20:11 |
| Υπολογιστή δεν θα Boot | shramek23 | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 14 Δεκ. 2007 17:00 |
| Υπολογιστών δεν θα εκκίνησης | ss8601 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 24 Νοε 2007 12:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |