![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam XP Professional. Windows opterećenja i automatski dolazi do stop plavi ekran: greška kod 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ispričavam se zamarati nikoga sa ovim, ali to neće učiniti ništa Internet navika pokrenuti u sigurnom načinu rada ili moj posljednji poznati rad config. ja pokušao koristeći originalni cd Windows xp na popravak, ali on jednostavno neće raditi. što ja mogu učiniti bez da izgubite sve moje podatke? hvala, Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte dizanje off Windows XP CD i ponovo ići u popravak konzolu i upišite "Chkdsk / f / r "Koja bi mogla riješiti vaš problem
| |||
| |||
| hi, ispričavam se ABIT sporo, ali u kojem trenutku treba ja taj tip. kad to dolazi s opciju za popravak (r) ili uvesti koga u službu (upišite) ili poslije? sorry opet |
|
| |||
| |||
| ići na popravak opciju gdje ćete imati dos prompt tip, nešto slično c> tip je tamo, to bi trebalo riješiti tvoj problem |
|
| |||
| |||
| ne radi ... ona pita za admin lozinka i ja dont znati što posrijedi je na taj način ja licemjerje činiti više. hvala za vaše vrijeme svoje dobro te da pokuša pomoći:) |