![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van XP professional. Windows NT indul és automatikusan jön a stop egy kék képernyőn: A hiba kód 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA is Elnézést a zavarásért, de ezt senki nem fog semmit ez szokás indítható csökkentett módban, vagy az utolsó ismert működő konfiguráció. próbáltam az eredeti Windows CD-hoz kijavít xp de ez csak nem fog működni. bármit tehetek anélkül, hogy elvesznek az adataim?? thanks, Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja ki indítás a Windows XP CD újra és bemegy a javítási konzolt és típus "Chkdsk / f / r "Hogy lehet kijavítani a problémát
| |||
| |||
| szia, bocs, hogy lassú, de abit, amikor is kéne, hogy a típus. mikor jön fel a lehetőséget, hogy javítás (r) vagy telepíteni (be) vagy később? sorry again |
|
| |||
| |||
| bemegy a javítási lehetőséget, ahol máris van egy DOS típusú gyors, valami ilyesmi c> típus ez-ban ott, meg kell megoldani a problémát |
|
| |||
| |||
| nem működik ... kér egy admin jelszót, és én dont tud mi ez tehát én vidám csinál többé. thanks for your time, hogy jó az, hogy próbálja ki és help:) |