![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu XP Professional. Windows apkrovų ir automatiškai ateina Blue sustabdyti ekranas: Klaidos kodas 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Sorry to bother kas šiuo but it won't do anything jis papratimas imu arba mano paskutinė žinoma darbo config. Bandžiau naudoti originalus CD su Windows XP, bet remonto jis tiesiog neveiks. ką aš galiu padaryti be reikalo prarasti visus savo duomenis? Thanks, Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gauta įkėlimui išjungti "Windows XP CD ir vėl eiti į remonto konsolę ir įrašykite"Chkdsk / f / r ", Kad galėtų išspręsti problemą
| |||
| |||
| Hi, atsiprašau, kad abit lėtai bet kuri vieta man reikia tokio tipo. kai jis atvyksta su galimybe remontuoti (R) arba įdiegti (įrašykite) arba vėliau? Atsiprašau dar kartą |
|
| |||
| |||
| pereiti į remonto variantą, kur turės DOS eilutę, kažkas panašaus į C> tipo jis ten, tai turėtų išspręsti jūsų problemą |
|
| |||
| |||
| neveikia ... ji prašo administratoriaus slaptažodį ir i dont know what it is to i cant do anymore. Ačiū už sugaištą laiką savo gerą jus išbandyti ir padėti:) |