![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám XP Professional. Windows nahráva a automaticky príde na modrú obrazovku zastávka: kód chyby 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Ospravedlňujem sa obťažovať niekto s týmto, ale nebude robiť nič ono zvyknutý spustiť v núdzovom režime, alebo moje posledné známe pracovné config. Snažil som sa pomocou originálneho cd windows xp na opravu, ale to jednoducho nebude fungovať. čo môžem urobiť, bez toho aby museli prísť o všetky svoje údaje? Thanks, Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste zavádzanie systému z CD systému Windows XP a znova ísť do opravy konzolu a zadajte "Chkdsk / f / r ", Ktoré by mohli vaše problémy riešiť
| |||
| |||
| ahoj, ospravedlňujem sa abit pomalý, ale na ktorom mieste by malo typ aj to. keď to príde, s možnosťou opravy (r), alebo nainštalovať (vstup), alebo neskôr? Omlouvám znova |
|
| |||
| |||
| ísť do opravy variant, kedy budete mať dos typ riadku, niečo ako c> Typ to tam by malo vyriešiť váš problém |
|
| |||
| |||
| nefunguje ... ho žiada o heslo administrátora, a Neviem, čo to je asi toľko já dotírat robiť ešte. vďaka za tvoj čas jeho dobro vyskúšať a pomôcť:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Počítačové Nebude spustiť: ( | TOA5T | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 31. októbra 2008 04:16 |
| Môj počítač nebude boot na všetkých | navnut | Všeobecné Hardware Chat | 24 | 20. September 2008 04:01 |
| Nemožno Zavádzacia Počítačová | morrowj112 | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 4. augusta 2008 20:11 |
| Počítačové Nebude Zavádzacia | shramek23 | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 14. decembra 2007 17:00 |
| Počítač nebude boot | ss8601 | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 24. novembra 2007 12:45 |
| Thread Tools | |
| |