![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам КСП Профессионал. Прозори аутоматски учитава и долази на плавом екрану се заустави: Ко̂д грешке 0кс00000050 је ПАГЕ_ФАУЛТ_ИН_НОНПАГЕД_АРЕА Жао нам смета неко са овим, али то неће учинити ништа навика је покрене у безбедном режиму, или мој последњи познати раде конфиг. Покушао сам да користећи оригинални Уиндоус ЦД за поправку КСП, али не само радити. шта могу да урадим без да изгубе све моје податке? Тханкс, Стеве |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте да искључите покретање Уиндоус КСП ЦД па иди у поправити конзоле и укуцајте "Цхкдск / ф / р "Да би решили свој проблем
| |||
| |||
| бок, жао да буде споро, али Абит тачка на којој би требало да пишем. када се ради са опцијом за поправку (Р) или инсталирати (унесите) или касније? жао опет |
|
| |||
| |||
| иди у опцију за поправку, где ћете имати ДОС тип линији, нешто попут Ц> тип је унутра, то би требало да реши свој проблем |
|
| |||
| |||
| не ради ... га пита за администраторску лозинку и ја донт знати шта је то тако и цант не више. хвала за време своје добро да испробате и помогне:) |