![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене XP Professional. Windows завантажує і автоматично вступає в синій екран зупинки: Код помилки 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA шкода турбувати нікого з цим, але він не буде нічого робити зазвичай він запускається в безпечному режимі або моя остання відома робочої конфігурації. Я спробував за допомогою оригінального компакт-диск Windows XP для ремонту, але він просто не буде працювати. Я нічого не може обійтися без того, щоб втратити всі мої дані? Thanks, Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте завантаження з диска Windows XP і перейдіть у ремонт консолі і типу "Команда chkdsk / F / R ", Який може усунути проблему
| |||
| |||
| Привіт, вибачте ABIT буде повільним, але в цей момент повинна я, що тип. коли справа доходить до з можливістю ремонту (г) або установку (Enter) або пізнішої версії? Вибачте знову |
|
| |||
| |||
| вдаватися в ремонті опція, де ви будете мати тип рядка DOS, щось на зразок C> Тип її там, вона повинна вирішити Вашу проблему |
|
| |||
| |||
| не працює ... вона запитує пароль адміністратора, і я не знаю, що це так я нахиляє робити. Спасибо за ваш час свого доброго з вас, щоб спробувати допомогти:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютер не завантажується: ( | TOA5T | Генеральний обладнання чат | 3 | 31 жовтня 2008 04:16 |
| Мій комп'ютер не буде завантажуватися на всіх | navnut | Генеральний обладнання чат | 24 | 20 вересня 2008 04:01 |
| Не може завантажитися Комп'ютерні | morrowj112 | Генеральний обладнання чат | 9 | 4 серпня 2008 20:11 |
| Комп'ютер не буде завантажуватися | shramek23 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 14 грудня 2007 17:00 |
| Комп'ютер не завантажується | ss8601 | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 24 листопада 2007 12:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |