![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Знаеш ли как, когато инсталирате ОС, по подразбиране "датата и часа" винаги ще бъде "GMT -8 Тихоокеанско Време" или нещо такова? Ами, вместо да GMT -8 Искам тя да бъде GMT -5 Източно време. Има ли начин да се кръгла това? или, A прилеп файл? (Моля, представете пълно скриптове, ако можете, тъй като аз не съм scripter). Всеки път, когато инсталирате ОС, аз ще трябва ръчно да конфигурират на "датата и часа" има задвижване мен ядки. Моята работа е изпитание OS, както и да се подобри това. Имам нужда от вашата помощ. Моля, всички предложения са добре дошли. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK, което трябва да се използва автоматизирана инсталация Kit (AIK).
След това програмата как искате Windows инсталира в комплект и го използват за предварително инсталиране. Много от производителя да ги използват за да настроите Windows да им спецификации, т.е.; водачите, фирмени лога навсякъде, пробен софтуер. Служа 2K8 кит тук> http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en Моята система: Hybr! Г
|