![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, Víte, jak při instalaci OS, výchozí 'datum a čas "bude vždy' GMT -8 Pacifický čas' nebo tak něco? a místo toho, GMT -8 chci jej GMT -5 Východní čas. Existuje způsob, jak získat toto kolo? nebo se bat souboru? (uveďte kompletní skripty, pokud je to možné, protože nejsem scripter). Pokaždé, když jsem nainstalovat OS, bych se ručně nastavit na 'datum a čas' řídil mi ořechy. Moje práce je testování OS, a na jeho zlepšení. Potřebuji vaši pomoc. prosím, veškeré návrhy jsou vítány. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK budete potřebovat Automatizovaný Instalace Kit (AIK).
Poté program jak chcete Windows instalují do kitu a použít, že pro před-instalaci. Mnozí výrobci používat přizpůsobit Windows k jejich specifikace, tj.; řidiči, firemní loga všude, zkušební software. Server 2K8 kit zde> http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en Můj systém: Hybr! D
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Skriptu nelze najít soubor C: \ WINDOWS \ system32 \ Lio.vbs | blubla | Virus, spyware a bezpečnost | 17 | 26.října 2009 16:39 |
| Windows XP Dostávám Script chybě | Sparkey 5 | Operační systémy Windows | 0 | 18.září 2009 09:48 |
| FTP přístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Operační systémy Windows | 0 | 12 června 2009 01:02 |
| Terminálový server se přihlásit - Windows 2003 server | gideon112 | Operační systémy Windows | 0 | 5. červen 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server restartován po posledním přihlášení uživatele mimo | dmb | Operační systémy Windows | 0 | 20. května 2009 13:40 |
| Thread Nástroje | |
| |