![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, γνωρίζετε τον τρόπο όταν εγκαθιστάτε μια OS, η προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα "θα είναι πάντα" GMT -8 Ώρα Ειρηνικού »ή κάτι; καλά, αντί να GMT -8 θέλω να είναι GMT -5 Ανατολική ώρα. Υπάρχει τρόπος να λάβετε αυτό το γύρο; ή, μια νυχτερίδα αρχείο; (δώστε μια πλήρη σενάρια αν μπορείτε, δεδομένου ότι δεν είμαι scripter). Κάθε φορά που εγκαθιστάτε ένα λειτουργικό σύστημα, θα πρέπει να ρυθμιστεί η «ημερομηνία και την ώρα που" έχει οδηγήσει καρύδια μου. Η δουλειά μου είναι OS δοκιμών, και να τη βελτιώσει. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. παρακαλώ, κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AFAIK σας πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοματοποιημένο Εγκατάσταση Kit (ΑΙΚ).
Στη συνέχεια, το πρόγραμμα πώς θέλετε τα Windows είναι εγκατεστημένα στο σετ και να τις χρησιμοποιούν για προ-εγκατάσταση. Πολλοί κατασκευαστή τους χρησιμοποιούν για να προσαρμόσετε τα Windows με τις προδιαγραφές τους, δηλαδή? Οδηγών, εταιρεία λογότυπα παντού, δίκη λογισμικό. Server 2K8 kit εδώ> http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|