![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hello mindenkinek,
tudod, hogy amikor telepíti az operációs rendszer, az alapértelmezett "dátum és idő" mindig "GMT -8 Pacific Time", vagy valami? Nos, a GMT -8 akarom, hogy GMT -5 Eastern Time. Van úgy, hogy egy kerek ez? , vagy a bat file? (kérjük, adja meg a teljes scripts, ha tudsz, mert nem vagyok scripter). Minden alkalommal, amikor az operációs rendszer telepítéséhez, akkor azt manuálisan beállítva a dátum és az idő "a vezérelt nekem dió. Nekem az a dolgom, tesztelés OS, és javítani kell azt. Szükségem van a segítségére. Kérem, bármilyen javaslatot szívesen fogadunk. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
AFAIK akkor kell használni, a Automated Installation Kit (AIK).
Ezután program hogyan akarod telepíteni a Windows kit és felhasználása, hogy az előzetes telepítést. Sok gyártó használja ezeket testreszabásáról Windows előírásait, azaz, a járművezetők, a vállalati logók mindenhol kísérleti szoftver. Server 2K8 kit itt> http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en My System: Hybr! D
|